Julia Lindholm taler åbent om depression

Alle, der har set Julia Lindholm live, har et billede af en kunstner, der synes at sprudle af godt humør og energi. Det så dog helt anderledes ud hos svenskeren, der tog fart i Tyskland i begyndelsen af 20’erne. Derfor trak hun i bremsen under Corona-pandemien – og tog en pause. Nu er hun tilbage stærkere end nogensinde. I et interview med den strejfende reporter Kevin Drewes talte hun åbent om frygt og depressioner.

Julia Lindholm vidste ikke, hvad hun skulle gøre

Julia Lindholm var kun lige voksen, da hun kom til Tyskland for at realisere sin drøm. Hun fejrede tidligt stor succes med sine fortolkninger af “ABBA”-hits og tog på turné med Florian Silbereisen. Undervejs lærte hun det tyske sprog. Samtidig måtte hun forlade sin familie på grund af sin flytning fra Sverige, var alene i Tyskland og forsøgte at følge alle råd i den nye branche og i det nye land retfærdighed.

Det er meget på én gang for et ungt menneske, der er flyttet langt væk fra sin familie til et fremmed land. For meget, naturligvis, som Julia Lindholm måtte konstatere under Corona-pandemien. “Den treårige pause, jeg havde musikalsk, var afgørende for mig,” præciserer hun i interviewet. I lang tid følte hun, at hun ikke fik lov til at vise, hvordan hun egentlig havde det – indtil hun ikke engang vidste, hvem hun var. “Jeg vidste bare ikke, hvordan jeg skulle fortsætte,” afslører den 28-årige.

Julia Lindholm taler åbent om sin terapi

Hun blev ofte set uforstående på, når hun talte om sine panikanfald eller depressioner. Men for sangerinden er det helt normalt at have brug for hjælp og at tage imod den. Julia har været i terapi siden hun var 20 år, har hun tilstået over for Schlager.de’s reporter Kevin Drewes: “Jeg går ikke kun i terapi, når jeg har det dårligt. Det er et frirum for mig, et sikkert rum, hvor jeg bare kan være mig selv, og hvor man altid kan tale om tanker og følelser”, siger sangerinden, der først led af depression som 14-årig.

Hun har ret – og med disse udtalelser er hun også en vigtig rollemodel for unge fans. Med sin åbne måde at være på ønsker hun at vise dem, at det er “helt normalt” at søge professionel hjælp. “Vi kæmper alle sammen med noget,” er hun sikker på.

TV-premiere i “Giovanni Zarrella Show”

Og nu er hun tilbage stærkere end nogensinde. Hun fik også hjælp af en coach, som har været hendes mentor i de sidste seks måneder. På lørdag er Julia Lindholm endelig tilbage på scenen i “Giovanni Zarrella Show” og præsenterer sin helt nye musik med sangen “Mit jedem Atemzug”, der både omfatter hendes hjemland og forbinder den lille Julia med sit nuværende jeg. Hun kan regne med et fantastisk nyt hold til at hjælpe hende med at udvikle den nye lyd. I interviewet er Julia også stolt af Filmklub Entertainment GmbH, som har pakket hendes visioner ind i en imponerende musikvideo. Du kan allerede se den nu – vi er spændte på at se, om hendes optræden bliver lige så imponerende og ønsker Julia Lindholm meget succes og frem for alt et godt helbred!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse