Julia Lindholm er gravid!

Endelig en ny baby! Den populære sangerinde Julia Lindholm har endelig afsløret sin velbevarede hemmelighed – hun venter sig en baby! Med et dybtfølt opslag på Instagram annoncerede svenskeren den glædelige nyhed og viste stolt sin babybule frem.

Julia Lindholm er ung, talentfuld og altid glad, og det er netop derfor, hun er så populær blandt fans og kolleger. Nu delte hun sin lykke med os og takkede først for de mange lykønskninger på sin 30-års fødselsdag. Men så kom den store afsløring: Hun står over for et “livsforandrende år”, som hun selv skrev. Forventningen til dette lille mirakel var til at tage og føle på i hvert eneste ord.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af JULIA LINDHOLM (@julialindholmofficial)

Reaktionerne lod naturligvis ikke vente på sig. Kolleger som Sonia Liebing og Linda Hesse sendte deres hjertelige lykønskninger og glædede sig sammen med Julia Lindholm og hendes partner. Schlagermiljøet var begejstret og fuld af støtte til den unge familie.

Far til barnet

Barnets far er formentlig Julias partner, men hun ønsker at holde ham ude af offentlighedens søgelys, som hun fortalte Schlager.de. Julia Lindholms karriere i Tyskland begyndte i 2016 med hendes succesfulde album “Trouper”, som blev nummer 39 på hitlisten. Siden da har hun begejstret publikum med sin unikke stemme og sit talent for fængslende musik. Vi er spændte på at se, hvordan Julia Lindholm vil mestre sit nye liv som mor, og vi glæder os allerede til flere musikalske højdepunkter fra denne strålende popstjerne. Tillykke, Julia!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse