Julia Lindholm er blevet hasteopereret

Choknyhed til alle Julia Lindholm-fans, hun er blevet hasteopereret for voldsomme ansigtssmerter! Og det efter alle de problemer, hun troede, hun havde lagt bag sig. Hun ville gerne træde på speederen igen efter den dårlige fase fuld af depressioner og panikanfald. Den tvungne pause på grund af pandemien blev hendes redning, som Lindholm, der også deltager i “Schlagersterne Mallorca” forestillingen i maj, fortalte til “Meine Schlagerwelt” i et interview. Men nu er der altså trukket i nødbremsen!

Julia Lindholm: Først gav kroppen op

Efter hendes optræden i “Giovanni Zarrella Show” med sin nye sang “Mit jedem Atemzug” for 14 dage siden, gav kroppen simpelthen op. Julia fortsætter: “Min krop gav fuldstændig op, da jeg kom hjem. Det var nok bare lidt for meget stress i de sidste par uger.” Som om det ikke var nok, så pludselig denne smerte….

Det var visdomstænderne

“Mine visdomstænder skulle opereres ud hurtigt,” siger Lindholm. “Det udmattede mig og slog mig ud. Derfor tjekkede jeg ikke så meget personligt ind på Instagram.” Nu er hun tilbage, på vej til at komme sig efter en akut tandoperation. Og fuld af energi…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse