Julia Lindholm i et interview om sin graviditet: “Det var planlagt, uplanlagt…”

Julia Lindholm er gravid, og hun annoncerede nyheden via de sociale medier i sidste uge. Glæden blandt fans, venner og kolleger er enorm. Hun talte eksklusivt med Schlager.de om barnets far, hendes graviditet, og hvad hun virkelig ser frem til…

I august annoncerede Julia Lindholm, at hun havde fået en ny kæreste. I februar fejrede svenskeren sin 30-års fødselsdag. Julia har helt sikkert meget at se til i øjeblikket. I øjeblikket ligger hun i sengen med en forkølelse. Alligevel taler hun med os om det, der nok er den lykkeligste tid i hendes liv indtil videre…

Julia, tillykke! Hvilken måned er du i?

“Jeg er faktisk ret langt henne, nemlig i syvende måned. Jeg ved allerede, hvad det bliver, men jeg vil ikke afsløre det endnu.”

Og hvordan har du haft det indtil videre?

“Det er virkelig en rutsjebanetur. Det er utroligt, hvad din krop kan gøre. Jeg havde en rigtig graviditetsdepression i de første tre måneder! Det var lidt af et chok for mig. Jeg kunne ikke rigtig være glad i starten. Det ændrer sig så meget…”

Var du bange?

“Ingen frygt, mere respekt. Alt er så usikkert. Man ved ikke, hvad der kommer. Det er et livslangt ansvar, men også en livslang kærlighed, som jeg virkelig ser frem til. Jeg har det også meget godt igen nu …”

Det lyder, som om det ikke var planlagt…

“Lad mig sige det sådan her: Det var planlagt, uplanlagt… Der er alligevel ikke noget, der hedder det rigtige tidspunkt.”

Faren er din ven …?

“Ja! Præcis ham, jeg introducerede jer for, for et par måneder siden.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af JULIA LINDHOLM (@julialindholmofficial)

Wow, det skete ret hurtigt for jer…

“Ja, det var måske derfor, vi var lidt chokerede i starten. Men nu bor vi sammen, han er der for mig, han bærer mig på sine hænder. Han bliver endda oppe hos mig om natten, når jeg ikke kan trække vejret, fordi jeg er syg. Jeg er sikker på, at han bliver en fantastisk far!”

Har I allerede købt barnevognen, eller er værelset allerede færdigt?

“Nej, vi er stadig i gang. Men barnevognen er allerede bestilt. Og vi har allerede lidt tøj. Men vi gør det lidt efter lidt, uden stress. Jeg har givet mig selv indtil maj til at lave det grove arbejde, og så går jeg i detaljer i de sidste seks uger. Vi vil virkelig gerne nyde det hele.”

Kommer I til at vise babyen offentligt?

“Det ved jeg ikke endnu. Jeg så en svensk influencer sige, at nu hvor barnet er 1-2 år, vil hun holde op med at vise det. Før det er det en baby, de ser ens ud for mange mennesker. Efter det er de allerede “rigtige” mennesker, og man kan genkende dem. Så jeg ved endnu ikke, hvordan jeg vil gøre det. Men det tog mig lang tid at annoncere graviditeten. Jeg er ret reserveret, når det kommer til mit privatliv. Vi får se…”

I bor sammen, nu har I en baby – og hvornår skal I giftes?

“Det kommer til at tage et stykke tid endnu. Først og fremmest skal barnet fødes sundt. Vi nyder stadig vores tid sammen – skridt for skridt. Man skal alligevel ikke gifte sig af økonomiske eller skattemæssige årsager, og når tiden er inde, kan man tænke over det …”

Det lyder, som om Julia Lindholm har fundet sig selv. Vi ønsker den lille familie masser af sjov, masser af styrke og selvfølgelig alt det bedste for fremtiden!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse