Julia Lindholm: Boom Boom!

Foto: Julia Lindholm Web

Julia Lindholm, den unge, frække svensker er en fængslende og underholdende entertainer. Med en masse god humor og med hendes fantastiske stemme i sin bagage, går hun nu ind i en ny fase af sin karriere:

“Boom Boom” er navnet på den Stockholm-baserede kunstner, som helt og holdent frigiver sig fra sin begyndelse som co-sanger og viser sig selv, når hun optager hele hendes musik med ny lyd til dansegulvet.

Julia har allerede opnået live premiere med “Boom Boom”. Som en del af årets “Das grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres” – tour i de største arenaer i Tyskland. Den ekstraordinære sanger kunne inspirere publikum med sin nye titel “Boom Boom” aften efter aften, hvilket ikke er overraskende med den nye Lindholm-stil og Julias sympatiske evne.

Dansebar, var hendes sange var allerede tidligere, men langt fra så sjovt, humoristisk og smitsomt som “Boom Boom”: “Bring mich in den Groove” og “Lass es wackeln – lass dich gehen” er blot to af mange utvetydige invitationer til dansen, som hun giver, nogle gange med kraftig bas, undertiden med doo-wop følelse og konsekvent med en masse dygtighed og soul-krydderier.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse