“Jeg får tips til gaver fra min ekskone”

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Hvordan fejrer Howard jul? Det fortalte han i et interview med DAS NEUE BLATT. Laver kunsthåndværk, dekorere træer, bage småkager – hvad udløser julefeberen hos dig?

“For at være ærlig: Når jeg dekorerer noget, ser det ikke smukt ud, det ser bare interessant ud. Jeg går kun ind i julebageriet for at få en snack (griner). Og jeg har desværre ikke tålmodighed til at lave kunsthåndværk. Forventningen til jul udløses hovedsageligt af at være sammen med mine kære.”

Hvem pynter dit juletræ?

“Vi fejrer hos Wayne’s i år. Min søn og Annemarie får helt sikkert et smukt pyntet træ. Helt sikkert med stor støtte fra mit barnebarn Mads!”

Kan du huske et totalt flop af gaver?

“Mine gaver falder normalt godt. Det skylder jeg min ekskone Claudia, som altid har et par gode tips klar til mig. Hun har stor sans for de rigtige gaver. Jeg kan stadig godt huske en julefest, hvor jeg var mega skuffet: Da jeg var otte var mine forældres økonomi ikke så god. “Jeg fik kun en sweater, og der kom tårer under juletræet!”

Tror du på engle?

“For mig er ‘engel’ mere et symbolsk udtryk. Jeg forestiller mig sjælene hos vores kære, som ikke længere er blandt os, men som stadig er forbundet med os.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse