Howard Carpendale: “Jeg har haft en affære”

Howard Carpendale taler sjældent om private ting, men for nylig talte han om sit ægteskab i et følelsesladet interview med “Zeit Magazin”. Han og hans kone Donnice Pierce har levet sammen i over 40 år, men de blev først gift i 2018. Dette tilsyneladende drømmeforhold gemmer også på mørke hemmeligheder…

I interviewet med “Zeit Magazin” afslørede Carpendale, at hans ægteskab ikke altid var så harmonisk, som det så ud til udadtil: “Og det varede 18 år. Vi gik igennem et helvede af krisesituationer. Jeg siger helt ærligt, at jeg betragter det som den største præstation i mit liv at have udholdt det,” siger Howard. I dag er han og hans Donnie lykkelige, de holdt sammen. Men når han ser tilbage, var det en hård tid, som ikke var uden konsekvenser:

Ja, men hun var ikke en festdranker, hun ville være høj. Måske ikke helt uden min egen skyld. Jeg havde haft en affære, som var ret alvorlig. Det er ikke let for mig at fortælle dig det.

Donnice kæmpede med et alkoholmisbrug, som var en enorm byrde for begge parter. Men på trods af alle vanskelighederne besluttede Howard og Donnice sig for ikke at opgive deres kærlighed. De så ikke bare hinanden som mand og kone, men som sjælevenner. Denne beslutning betalte sig i sidste ende, da de to har været uadskillelige siden deres bryllup, og Howard beskriver den forsinkede ceremoni som den bedste beslutning i hans liv.

Ud over sit ægteskab reflekterede Carpendale også over sin rolle som far. Han har to sønner, Wayne Carpendale og Cass Carpendale. På grund af sit job var han ofte fraværende og indrømmede, at han ikke altid var den bedste far. Han beskrev sig selv som egoistisk og sagde, at en mand med hans profession aldrig kunne være den bedste far. Denne indrømmelse viser, at Carpendale er selvkritisk og indser sine fejl.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse