Howard Carpendale: Han er stadig flov over denne sang i dag

Howard Carpendale er i dag 77 og er uden tvivl en af de mest succesfulde musikere i Tyskland. Han skrev musikhistorie med hits som “Ti amo”, “Hello again” og “Tür an Tür mit Alice” – og fortsætter med at begejstre sine fans den dag i dag. Howard fejrede for nylig sit 50-års scenejubilæum med “Die Show meines Lebens” i Hamborg.

Hans seneste album med titlen “Let’s do it again” udkom den 13. oktober 2023. Men det bliver også hans sidste plade. “Dette album siger alt, hvad jeg gerne ville sige. Nu er det et godt tidspunkt at stoppe,” forklarede Carpendale i WDR’s talkshow “Kölner Treff”. Der kommer også en turné i forbindelse med albummet. Howard ønsker endnu ikke at lægge sig fast på en definitiv afslutning af sin karriere. Han vil i det mindste blive på scenen for sine fans.

“Ren schlager, pinlig og dum”

I sin lange karriere har Carpendale solgt over 25 millioner plader og optrådt med hundredvis af sange. Der er helt sikkert sange, som Howard ikke længere ville synge i dag, ikke? I et interview med “Express.de” afslørede han, hvilken sang der stadig er pinlig for ham i dag.

“Jeg har glemt titlen, men jeg kender stadig den forfærdelige strofe, jeg skulle synge: “Immerhin, weil ich ein Ringer bin und du eine Kennerin von jedem Griff,” afslører Carpendale og forklarer: “Den blev produceret for 50 år siden af Kurt Feltz, som blev betragtet som gudfaderen til tysk schlager. Ren schlager, pinlig og dum.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse