Én sang gør stadig Howard Carpendale flov i dag

Han er en af de største stjerner i tysk schlagermusik: Howard Carpendale har optrådt på landets scener i årtier. Den indfødte sydafrikaner er en legende, der lander det ene hit efter det andet. Titusinder strømmer til hans koncerter, millioner ser med, når han optræder på tv sammen med Florian Silbereisen og co.

Men vidste du, at Howie, som hans fans kærligt kalder ham, slet ikke kan lide en af sine sange? Er der ligefrem en sang, som han er flov over? Det afslørede Howard Carpendale i et interview med “Express.de”.

Howard Carpendale om sin mest ubehagelige sang

“Jeg har glemt titlen, men jeg kender stadig den forfærdelige strofe, jeg skulle synge: ‘Når alt kommer til alt, fordi jeg er en wrestler, og du er en kender af alle greb’. Den blev produceret for 50 år siden af Kurt Feltz, som blev betragtet som den tyske schlagersangens godfather. Ren schlager, pinlig og dum,” synes Carpendale stadig, at sangen er lidt ubehagelig i dag.

Det er lige så godt, at hans nuværende tekster har meget mere substans. Også selv om hans nuværende album “Let’s do it Again” bliver hans sidste. “Min turné hedder ‘Let’s do it Again’, fordi jeg gerne vil blive ved med at gøre alting. Så jeg siger ikke, at dette bliver min sidste turné – som jeg kun har gjort én gang. Enhver, der siger, at jeg har gjort det mere end én gang, lyver. Jeg vil meget gerne fortsætte med at arbejde på scenen, men jeg kommer ikke til at udgive et nyt album efter mit nuværende. ‘Let’s do it Again’ er det sidste Howard Carpendale-album,” siger sangeren.

Albummets tid er forbi, siger den 78-årige: “Der kommer måske ikke flere nye cd’er om et år eller to. Vi får nok aldrig igen et hit, der er elsket af alle generationer, som Udos ‘Ich war noch niemals in New York’, Helenes ‘Atemlos’ eller min ‘Ti amo’.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse