Howard Carpendale – »Schlagerbooom« aflysning: Florian Silbereisen siger ikke et ord om det

Hvad foregik der? Howard Carpendale blev annonceret som »Schlagerbooom«-gæst. Og så: aflysning! Howard var syg, men Florian Silbereisen sagde ikke et ord om det…

Tidsplanen for generalprøven: Efter Florian Silbereisens »Sommernachtsgefühle«-premiere skulle Howard Carpendale have begejstret publikum med »Our best« og et 40-årigt hitmix. Men Florian Silbereisen annoncerede Maite Kelly i stedet – uden at nævne Howard Carpendales afbud.

Howard Carpendale måtte allerede afbryde sin store turné for 14 dage siden, og koncerter blev aflyst som følge heraf. Instagram-beskeden til hans fans lød dengang: »Desværre må vi nu meddele, at de næste to koncerter på ›LET’S DO IT AGAIN‹-turnéen ikke kan finde sted på grund af en influenzalignende infektion hos kunstneren kombineret med en allergisk reaktion«. Koncerterne i Wien og Nürnberg blev berørt.

I en personlig besked sagde Carpendale, at det ville have været urimeligt at gå på scenen, mens han var syg. »Så meget desto mere ser jeg frem til de andre datoer, som vi så vil spille med fuld styrke«, sagde han. Har Howard Carpendale påtaget sig for meget? Vi ønsker ham god bedring!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse