Ireen Sheer: Problemer med myndighederne!

Foto: Ireen Sheer Presse

Ireen Sheer er en sangerinde, der er blevet en integreret del af schlagerbranchen. Hun er født i England og har boet i Tyskland i næsten 50 år. Så kom Brexit, og Ireen ville overdrage sit britiske pas. Men intet er kommet ud af det i dag …

I begyndelsen af ​​sin karriere kom Ireen Sheer tilbage

Ireen Sheer skal ansøge om en opholdstilladelse iflg. “BILD”. For at undgå dette anmodede hun om tysk statsborgerskab på distriktskontoret i Berlin for omkring et år siden.

Det burde ikke være et problem, fordi Ireen har boet og arbejdet i Tyskland i næsten 50 år. Hun fik at vide, at ansøgningen kun ville tage et par måneder. Men puff … intet er sket den dag i dag. Corona-krisen har efterladt meget hos myndighederne.

For at sikre sig, at alt er i orden, snakkede Ireen endda med kolleger som Ross Antony og Graham Bonney, som begge fortalte hende, at deres statsborgerskab kun havde taget et par uger.

Skuffelse og irritation hos Ireen, fordi hun har ventet i flere måneder og stadig kun ønsker en ting, ifølge “BILD”: ”I Tyskland betalte jeg altid mine skatter til tiden. Nu vil jeg have et tysk pas! ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse