Ireen Sheer: Rosenkrig med sin eks – »Ren chikane«

Ireen Sheer har i sit liv gennemlevet alle op- og nedture i en berømt »Rosenkrig«. Efter ni års kampe og skænderier sluttede hendes smertefulde kamp med eksmanden Gavin du Porter endelig i 2009…

Ireen Sheer og Gavin du Porter var et par i 24 år. De to mødtes på SFB og blev gift i 1976. Men ægteskabet skulle vise sig at blive et mareridt for dem. I sin bog »Jetzt oder nie« skrev hun, at hun følte sig »som om hun var i en spændetrøje«. Porter tog det ikke ilde op og sagde dengang til BILD: »Vores ægteskab var harmonisk, indtil vi blev skilt! Jeg var ikke en kærlighedsdræber, men HUN stak af med min ven Klaus Kahl! Nu vil de to sælge en bog med løgne på min bekostning.«

Ireen Sheer: Offentlig mudderkastning

Rosenkrigen blev udkæmpet offentligt. Ireen fik ryddet deres hjem i sin eksmands fravær, hvorefter han kaldte hende en »indbrudstyv«. Som følge heraf sluttede deres forhold. Porter var hendes manager, chauffør og producer.

Retten besluttede til sidst, at hun skulle aflevere alle sine aktiver. Da Ireen derefter forelskede sig i Gavins bedste ven Klaus-Jürgen Kahl, blev situationen endnu mere kompliceret og smertefuld for alle involverede.

Efter et langt forløb frem og tilbage blev skilsmissen afsluttet i 2010. »Det var ren chikane, rent magtspil. Han troede, at han kunne kontrollere mig,« siger Ireen senere. Det romantiske bryllup med hendes Klaus i Kitzbühel var bestemt som et befriende slag efter den ni år lange skilsmissekamp….

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse