Ireen Sheer: Dødstrussel i “Fernsehgarten”!

Ireen Sheer har trukket sig tilbage fra scenen efter 50 år. 50 år, hvor hun har sunget sine sange med passion og dedikation og altid været der for sine fans. Ireen er tilgængelig, og der var åbenbart folk i fortiden, som ikke kunne lide hendes berømmelse. Der var endda dødstrusler!

Kort efter sin sceneafsked har Ireen Sheer nu ladet bomben springe. I et interview med magasinet “Revue Heute” afslørede den 74-årige: “Under en optræden i Fernsehgarten modtog ZDF en dødstrussel mod mig. Jeg blev ført væk med politieskorte.”

Hvad er det for noget? Hvem vil gøre noget ved hende? Og hvorfor? Er det misundelse? Er det harme? Vi kan kun spekulere. Måske ville de bare skræmme hende, sætte hende under pres. Men det fortsætter underligt: “En skør fan skrev engang til mig og sagde, at han gerne ville se mig på tv i overknee-støvler. Sådanne støvlefetichister er relativt harmløse sammenlignet med disse skøre mennesker, der truer med at slå mig ihjel …”

Skræmmende: Ireen Sheer er ikke den eneste stjerne, der har modtaget dødstrusler. I 2002 modtog Bernhard Brink adskillige trusler fra påståede Kelly Family-fans og indgav efterfølgende en politianmeldelse mod ukendte personer til politiet i Berlin. Årsag: Brink udtalte sig dengang kritisk om Kelly Family. Senere præciserede Brink dog, at truslerne ikke havde noget med familien Kelly at gøre, og at han også tidligere havde modtaget trusler via telefon eller sms. Pietro Lombardi, Annemarie Eilfeld, Michael Wendler og Jasmin Herren har også modtaget dødstrusler. Det seneste eksempel er Eric Philippi, som også modtog dødstrusler, efter at han offentliggjorde sit forhold til popstjernen Michelle.

Det er en syg verden vi lever i.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse