Ireen Sheer har fået stjålet smykker til en værdi af 30.000 euro

Hvilken rædsel for den populære sangerinde Ireen Sheer: Hun er blevet offer for et frygtelig tyveri under en ferie på Mallorca. Ukendte gerningsmænd brød ind i hendes hotelværelse i Calas de Mallorca og stjal smykker til en værdi af 30.000 euro. Sheer, der var kendt for hits som “Heut Abend hab ich Kopfweh”, var chokeret over hændelsen.

Ireen Sheer har afsluttet sin karriere i slutningen af 2022. Hun ønskede mere tid med familien, mere ferie og mere ro. Ikke underligt, at hendes liv var turbulent. I 2017 var Ireen Sheer på ferie med sin mand Klaus-Jürgen Kahl. Og så er der chok: Deres hotelværelse i Calas de Mallorca blev indbrudt. Smykker på over 30.000 euro blev stjålet. Til billedet sagde hun: “Jeg forlod mit værelse i kort tid for at hente den manglende sikkerhedsnøgle i receptionen. Da jeg kom tilbage, var mine smykker væk.” Et chok, for under smykkerne var hendes mands forlovelsesgave og en værdifuld ring. Irene er sikker på: “Der var en kurv med frugt og en flaske billigt sekt på bordet. Tyvene har forklædt sig som værelsestjenere. De havde en nøgle til værelset.”

Tingene har minder, og det er meget værre end det økonomiske tab. Hændelsen viser endnu engang, hvor vigtigt det er at opbevare værdifulde genstande sikkert og være opmærksom på mistænkelige personer. Sheer håber, at hendes tyveri vil gøre andre feriegæster opmærksomme og opmuntre dem til at beskytte deres værdigenstande godt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse