Ireen Sheer: Hemmelig ungdomskærlighed

Den tyske schlagerstjerne Ireen Sheer har været lykkeligt gift med sin mand Klaus i 24 år. Det er Ireens andet ægteskab – hun har tidligere været gift med Gavin du Porter i 24 år. I et interview afslørede hun, hvem hendes hjerte virkelig bankede for dengang…

1,79 meter høj, det flotte hår, det smil, den karisma, der fik kvinder til at falde for hans fødder, og så var han også den første popstjerne i verden, der blev slået til ridder af den britiske dronning … Ja, Cliff Richard var virkelig en drømmefyr! Det syntes Ireen Sheer åbenbart også. Hun var tilsyneladende ret forelsket i den internationale stjerne, som hun afslørede:

“Som ung pige var jeg meget forelsket i Cliff Richard. Senere, da jeg var professionel sanger, fik jeg faktisk lov til at synge med ham i et tv-show. Det var et stort højdepunkt for mig.

Ireen Sheer (Revue Heute)

Ja, i 1974 fik Ireen lov til at optræde med sangen “Come back and shake me” sammen med Cliff Richard i hans tv-show. Det var en længe ventet drøm, der gik i opfyldelse for den unge sangerinde.

Men desværre kom der ikke mere ud af den musikalske duet. “… Men han er meget glad for sit eget køn,” sagde Sheer i interviewet. Cliff Richard selv talte aldrig offentligt om sit privatliv. Han afslørede i sin selvbiografi, som blev udgivet i Storbritannien, at han bor sammen med en tidligere præst.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse