Indlagt med blodprop

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Ireen Sheer annoncerede for nylig, at hun gerne ville nyde sit otium. Men nu kom chokket: Ireen skulle indlægges! Det er også et stort chok for hendes fans. Hun sendte de dårlige nyheder til sine fans på Facebook:

“Jeg har desværre været på hospitalet siden slutningen af ​​sidste uge. Diagnosen er en blodprop bag det højre øje. Krydser fingre for, at jeg får det hurtig bedre.” Hvor forfærdeligt! Forhåbentlig kommer Ireen sig hurtigt og kommer igennem det hele uden yderligere komplikationer og meen.

Ireen Sheer annoncerer karrierestop

Ireen Sheer ønskede faktisk at nyde sin pension nu. Men det må vente indtil videre. Ved Florian Silbereisens “Adventsfest der 100.000 Lichter” annoncerede sangerinden afslutningen på sin karriere.

Dengang sagde hun: “Hvis det er smukkest, så skal du gå. Min foretrukne måde at sige, at jeg går nu, er at få mit publikum til at sige: ‘Hvornår stopper hun?’.”

Med sine 72 år har Ireen mere end fortjent sin pension. Det er tilbage at håbe, at hun snart vil være i stand til at vende hjem til sin mand og så endelig være i stand til at hellige sig de smukke ting i livet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x