I godt humør med Giovanni Zarrella: “Der Südwesten singt”

Foto: Telamo.de – SWR/GermanPopp

Musik samler folk, sætter dig i godt humør og er balsam for sjælen – det er derfor, Giovanni Zarrella inviterer dig til hans musikshow “Der Südwesten singt” den 9. april – live fra Mainz kl. 20:15 på SWR-tv.

Det handler om feel-good og god humørmusik – fra de største Schlager-hits til moderne popsange til legendariske hits. Tilskuere kan være med og sende musikanmodninger eller selvfremstillede videoer af deres yndlingssange: Send til E-Mail – wirhaltenzusammen@SWR.de eller på mobilnr: 0157 33923716

Giovanni Zarrella er glad for at være der for folk fra hans hjemregion “‘Der Südwesten singt” er et vidunderligt varmt og muntert musikshow – et program for folket og med folket i sydvest. Jeg synes, det er fantastisk, hvad der blev gjort her på kort tid.

Og selvfølgelig betyder det meget for mig at samle folk fra min hjemregion musikalsk, til at opfylde deres ønsker og have en dejlig aften med dem ”, Den Hechingen-fødte vært Giovanni Zarrella er tilfreds.

Musikstjerner synger med – live i Mainz-studiet eller Giovanni Zarrella byder velkommen til fremtrædende kunstnere som Thomas Anders, Guido Cantz og Ross Antony live fra Mainz i hans hyggelige studie.

De synger sammen, sørger for sjov underholdning – og nyder klipperne fra publikum fra sydvest. Mange andre stjerner har sendt Giovanni hilsner meddelelser eller er tilsluttet live fra deres hjem eller optagestudio.

“Der Südwesten singt” bringer store øjeblikke tilbage til skærmen: Legendariske forestillinger fra kunstnere som Santiano og Voxxclub samt arkivskatte er der for at opfylde publikums musikalske ønsker.

“Der Südwesten singt – Die Show mit Giovanni Zarrella”, Torsdag, 9. April, kl. 20:15, på SWR Fernsehen

Kilde: SWR.de

Det skal du læse