Hvorfor er BILD avisen imod Michael Wendler?

Billede: Michael Wendler Web

Michael Wendler er uden tvivl en kontroversiel og provokerende schlagersanger. I den forbindelse er det ikke overraskende, at formiddagsbladene gerne skriver om ham.

Nyheden fra Tysklands største dagsblad, Bild, med hensyn til “Wendler”, er stadig mærkelig. især på baggrund af, at det nye album fra schlagersangeren netop er udgivet.

Beslaglæggelse af fogeden: Iscenesat?

Men først. Branche insideren Georg Fischer har bemærket, at omkring historien om fogeden, der ønsker at gribe Michael, kan en iscenesættelse ikke udelukkes. Han skriver konkret: Jeg spørger mig selv: i denne artikel ser man på billedet fogeden, da han marcherer i VIP området… han har endda et VIP armbånd på, og BILD fotografen har “tilfældigt” skudt ham. Beklager, en BILD fotograf i VIP området har tilfældigt fotograferet en ældre civil herre – med VIP armbånd? ALDRIG!!! Jeg er af den mening, at en eller anden har givet et tip, og nogen har givet VIP armbåndet til fogeden.. Spændende er det også, at RTL´s reporter på stedet, filmede fogeden med VIP armbåndet mens han så Wendlers show.

Gæld omkring Wendlers hustru, Claudia

En anden historie fra de sidste par dage, er en ældre sag. BILD avisen hævder at have fundet ud af, at Wendlers hustru Claudia skylder over fire millioner EURO, som kræves af ni kreditorer. Om det er sandt eller ej, hvorfor bliver den historie først lanceret nu?

Retsagen Frank Wendler vs. Michael Wendler i sagen “Der Wendler”

For mange år siden indledte en bestemt “Frank Wendler” en retsag i 2008, fordi han ønskede at beskytte navnet “Der Wendler”, han ville forbyde Michael Wendler at kalde sig det. Der blev spekuleret i en aftale om, at ingen omtalte den som “Der Wendler. En spektakulær historie, der går mange år tilbage. Lille biting: Hos Georg Fischer meldte der sig en dame, der lånte penge til processen, Frank Wendler, og han fik aldrig pengene tilbage.

Igen opstår spørgsmålet: Hvorfor denne omgang “kold kaffe” fra BILD avisen en gang til.  Branche insideren forudsiger, at Frank Wendler ønskede at henlede opmærksomheden på hans nye single, da den var på vej til udgivelse. Det må siges, at Frank Wendler annoncerede samarbejdet med BILD avisen på sin Facebookside: “Snart er min nye sang færdig produceret, og du kan høre den her på min side!! Også BILD har en interesse heri, videoen “Making-Off” findes på BILD online! Andre siger, at Wendler er for dum: at han starter negativ reklame omkring sig selv.

I denne sammenhæng er et emne især spændende: Frank Wendlers manager er hans “svigersøn”. Denne manager samarbejdede tidligere med Michael Wendler. Han spillede endda med i videoen “Die Maske fällt” (sammen med sin daværende kone). Senere tog han sig af Michaels Merchandise og fanartikler som f.eks. nøgleringe. Michael og hans pladeselskab ønskede at få del i det. Den tilsvarende licensbetaling forblev ubetalt, og derfor er Frank Wendlers manager ikke mere en del af Team Michael Wendler. Med andre ord har Frank Wendler muligvis en interesse i at gøre gengæld for skaderne, og måske er  BILD medspiller?

Nyt tema er klart: Tom Marquardt

Tom Marquardt skriver mange store schlagersange. Han er bl.a. guitarist for Michael Wendler, og er gode venner med ham. Engang solgte Marquardt sange til ham, der i dag er Frank Wendlers manager. Det var aldrig planen at Frank Wendler skulle synge disse sange. Men nu har køberen af sangene givet dem til Frank Wendler.

Rygterne har det med at blive til en historie: Tom Marquardt falder sin ven Michael i ryggen, ved at tilbyde Frank Wendler hans sange. Fakta er imidlertid at det er gamle sange, der egentlig ikke var bestemt til Frank Wendler. Med andre ord er denne historie iscenesat.

Spiller en klage fra Michael Wendler mod BILD avisen en rolle?

For år tilbage klagede Michael Wendler over BILD. En del fans spørger nu sig selv, om den aktuelle kombination af iscenesatte overskrifter, er blevet første prioritet for chefen Mark Pittelkau, måske også i denne sammenhæng? Disse spørgsmål blev rejst af Georg Fischer i “KLARTEXT” på Schlager.de

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse