Dieter Bohlen DSDS-sexisme-skandale: Disse ekskoner er kommet til orde

Dieter Bohlens “Gennemnulret”-slogan rettet mod deltageren Jill Lange. Det er DEN skandale, der ryster det, der forventes at blive den sidste sæson af RTL-castingformatet. Vil han stadig sidde i jurystolen til liveshowene med start d. 8. april? Fordi Bohlens sexismeproblem er meget dybere, og det er meget mere alvorligt. Bohlens mest berømte ekskoner, Verona Pooth (tidligere Feldbusch) og Nadja “Naddel” Abd el Farrag, havde allerede for år tilbage fremsat alvorlige beskyldninger…

Enhver, der er en smule interesseret i berømthedernes verden, tænker straks på navnet “Naddel”: Alkohol. Sammenbrud. Konkurs. En trist skæbne for en tidligere livspartner til Dieter Bohlen. Hun elskede Bohlen og boede sammen med ham i elleve og et halvt år, indtil også hun – som andre før hende – trak i bremsen: Bohlen, den fremmede. Bohlen, undertrykkeren. Og meget mere.

Det indebærer også fysisk vold mod kvinder. Som med Naddel. Det, Naddel fortalte i Désirée Nicks podcast “Lose Luder” 2020, er chokerende. Naddel om Bohlen: “Jeg blev ikke slået, men jeg havde alligevel skader fra uret, da han tog det der politigreb og trak mig i håret fra toppen af den smukke trappe og ned i kælderen. Det har jeg fortalt dig tusind gange.”

Dieter Bohlen trak angiveligt Naddel ned i kælderen i hendes hår

Naddel om en mystisk kælder: “Hvis nogen nogensinde går ind i hr. Bohlens kælder, er der en ståldør, den er til højre for de to vaskemaskiner. Og så skal du åbne døren, den er måske to kvadratmeter. Der er to meget gamle stole fra det 18. århundrede, hvor han plejede at låse mig inde. Han låste mig inde i et lille rum nedenunder, fordi han troede, at jeg ville ødelægge noget.” Hun tordnede så hårdt mod ståldøren indefra med støvsugerrøret, at der nu er buler i den, fortæller Nadja. Hans nuværende partner kan stadig se buler fra sin forgænger.

Bohlen & Verona: trommehinder sprængt, ansigt revet op

Hans ekskone Verena Pooth havde også beskyldt Bohlen for vold i hjemmet. I sin bog “Nimm dir alles, gib viel” (tag alt, giv meget)” skrev hun: “Fire ugers ægteskab, fire dage på hospitalet, to mennesker, en skilsmisse.” Det var hendes tid med Bohlen, siger hun. Men der var sket meget i løbet af disse fire uger i 1996: Dieter Bohlen havde løjet for hende og været hende utro. Igen og igen havde han været sammen med hendes forgænger i kærlighed, Naddel. Pooth skriver i sin bog: “Da jeg fangede ham i sengen med Naddel, og der opstod et stort skænderi på grund af det, søgte jeg om skilsmisse.”

Hun var taget hen til deres fælles lejlighed i centrum af Hamborg for at hente resten af sine ejendele. Så skete det. Bohlen siges at være blevet sulten efter kærtegn: “Så var der et brag. Og jeg ramte kanten” fortsætter Pooth. “Dieter er venstrehåndet, og det er præcis den hånd, han slog med. Et kraftigt slag med den flade hånd, som var så uheldigt placeret, at min trommehinde sprang, jeg ramte kanten, og fik en flænge i mit ansigt.”

Bohlen: “Der må have været et par snaps involveret”

I 2001 var hændelsen også et emne i ZDF-talkshowet Johannes B. Kerner med Dieter Bohlen som gæst. Bohlen selv beskrev det som et “udfald i øjeblikkets hede”. Pooth havde angiveligt på forhånd kastet en skarp nøgle i hans ansigt. Bohlen til Kerner: “For mig er det ikke at slå.”

Bohlen fortsætter på dette tidspunkt. “Jeg tror, at Verona kun giftede sig med mig dengang for at få denne PR”, sagde han i juni 2002 i Sat.1-programmet “Blitz”. Der var dengang kærlighedsrygter om Pooth og direktøren for et telefonselskab, som hun havde lavet reklame for. Bohlen sagde: “Aftalen er i orden. Han gav hende et par millioner mark for denne reklameaftale, og jeg tror, at der skal være et par knald i den. Som prikken over i’et på kagen.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse