Nu er seerne også imod ham

Sikke en katastrofe! Dieter Bohlen og hans sexisme-skandale i “DSDS”: Først fornærmer Bohlen en kvindelig deltager på en sexistisk måde. Derefter angriber hans meddommer Katja Krasavice Bohlen hårdt. Bohlen kræver angiveligt, at RTL fyrer Krasavice for dette – men forgæves. I stedet gør talrige kvindelige medarbejdere på stationen oprør mod Bohlen, deres påståede krav: Bohlen skal væk! Og så dette: Nu er seerne også imod Bohlen! Et sammenbrud i seertallene, formatets og Bohlens fremtid i største fare!

I går var det den tiende optagede episode af “DSDS”, så er der kun syv mere, indtil starten af live-shows. Men – vil Dieter Bohlen stadig være i stand til at vise sit store Hollywood-hvide grin der? Luften bliver tyndere og tyndere for Dieter Bohlen: I lørdags røg seertallene for det niende afsnit for første gang under to millioner seere med Bohlen ved jurybordet: 1,92 millioner, et absolut lavpunkt. Det hans dårligste DSDS-seertal nogensinde! Hans tidligere laveste var 2,7 millioner seere. Så nu er seerne altså også imod ham!

Dieter Bohlen var stadig RTL’s håb før DSDS-skandalen

RTL og “DSDS”-produktionsselskabet Ufa Show & Factual GmbH havde stadig store planer i januar. “DSDS”-producent Ute Biernat sagde i et interview med magasinet “MEEDIA”: “Hvor turen går hen efter den 20. sæson, kan jeg ikke sige endnu. Det kan være den sidste sæson, men hvis seertallene er gode, kan man overveje at give den gode fyr en ny chance for fremtiden.” Det lød som om, at det sidste ord endnu ikke var sagt – og den store udmelding samt at den storslået annoncerede sidste sæson ikke er så endelig alligevel.

Insider: “Bohlen er ikke en af de mest indsigtsfulde personer”

Nu hvor seerne stemmer imod Bohlen med deres fjernbetjening, er modvinden for Bohlen og dermed hele formatet så stærk, at der skulle være to scenarier, der er sandsynlige, som en insider afslører overfor Schlager.de. “Man kan gå ud fra, at næsten ingen stadig tror på, at det går videre med ‘DSDS’ og Bohlen. Nu er det nok primært et spørgsmål om, hvordan de kan komme ud af det hele uden at gøre endnu mere skade på deres image.”

Han mener, at det er næsten umuligt, at Bohlen vil stoppe. Insideren: “Bohlen er ikke et af de mest fornuftige mennesker. Så tv-stationen ville være nødt til at gribe ind, men de vil bare gerne have spillet overstået. For at kunne melde ud bagefter: Det er slut for ‘DSDS’. Og Bohlen ville alligevel ikke længere være relaterbar for nogen.”

Eks-koner kommer med alvorlige beskyldninger mod Bohlen

Faktisk kunne Dieter Bohlen være brændt for branchen. For Bohlen har måske et dybereliggende sexismeproblem. Bohlens mest kendte ekskoner, Verona Pooth (tidligere Feldbusch) og Nadja “Naddel” Abd el Farrag, havde allerede for år tilbage i deres respektive biografier fremsat alvorlige beskyldninger mod ham (Læs her). Det hele handlede om utroskab, undertrykkelse og om fysisk vold. Dårlige ting fører til dårlige tider. Måske også for Dieter Bohlen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse