Howard Carpendale: Sjældent indblik i hans liv som bedstefar

Howard Carpendale har afsløret interessante detaljer om sit barnebarn Mads. Den 77-årige sanger, som har erobret verdens scener med sin musik i mange år, meddelte for nylig, at hans nye album “Let’s Do It Again” bliver hans sidste. Men hvem skal følge i hans fodspor? Måske hans barnebarn Mads? Dette spørgsmål blev stillet til Howard Carpendale i et interview….

Howard afslørede nu over for “RTL”, at Mads, som kun er fem år gammel, i øjeblikket er stor fan af FC Bayern, og at hans familie drømmer om en musikalsk karriere for ham. Carpendale forklarede dog, at Mads stadig er for ung til at beslutte sig for en bestemt vej. Så det ser ud til, at Mads ikke nødvendigvis har ambitioner om at følge i sin berømte bedstefars fodspor.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Howard Carpendale (@howardcarpendale)

For fans betyder det, at de fortsat må nøjes med de sange, Howard Carpendale har udgivet indtil nu. Men bare rolig, sangeren understreger, at han vil fortsætte med at synge disse sange, så længe hans fans nyder dem. Selvom han ikke længere vil producere nye albums, vil han fortsætte med at give koncerter og glæde sit publikum med sine gamle, velkendte hits. Meddelelsen om, at Howard Carpendale vil udgive sit sidste album, kan i første omgang være en trist nyhed for hans loyale tilhængere. Men det faktum, at han fortsat vil stå på scenen og optræde med sine mest populære sange, burde gøre denne beslutning lidt lettere at fordøje. Og hvem ved, måske vil Mads alligevel gå sine egne musikalske veje i fremtiden og glæde fans med en ny generation af Carpendale-musik.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse