Howard Carpendale: Sex med en fan?

Foto: Semmel.de / MumpiKuenster / Monsterpics

Især hans kvindelige fans ved, at Howard Carpendale er en attraktiv mand. Den høje blonde mand fra Sydafrika er altid blevet betragtet som en hjerteknuser. Men for alle, der tror, ​​at han kun er alt for glad for at give efter for de mange fremskridt i hans karriere, gør Carpendale det nu klart i et nylig interview med “Stern”: “Jeg har aldrig været i seng med en fan.”

Carpendale er tilsyneladende ikke en type, der vinder kvinder for en hurtig fornøjelse. I et interview med “Stern” siger han: “Jeg ville aldrig udnytte kvinder, det er utænkeligt for mig.” Han siger, at de tidligere kvindelige fans i løbet af diskotekstiderne “løb ind i ham”. Den specielle magi mellem kunstner og fan har meget at gøre med utilgængelighed, og det ville være fatal at ødelægge det.

Det er svært at tro, at Carpendale ikke er blevet svag med de mange attraktive tilbud. Nu og da hører man historier om, at kvinder sniger sig ind på hotelværelserne og venter der nøgne i sengen på deres idol. Hvordan Howard Carpendale ser sig selv er næsten nøgternt: ”Men jeg tror, ​​at jeg er mere skulderen til at læne sig på, jeg er ikke Tom Jones. Min succes er baseret på tillid og pålidelighed. ”

Howard Carpendale: Han undskyldte to kvinder.

Var han ikke nødt til at undskylde de kvinder, han havde svigtet? Ja, indrømmer han, der er to sydafrikanske kvinder, som han ville have undskyldt for længe siden. Hvis du tror på hans historier, er Carpendale den ædle herre, der modstår fristelse. Kun han selv ved, hvilke små eventyr han måske holder hemmeligt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse