Howard Carpendale: Så bitter over at skuffe sine fans

Foto: Moritz „Mumpi“ Künster / Monsterpic

Han håbede og frygtede så meget, men det nyttede ikke: Howard Carpendale skal udskyde sin planlagte turné i 2021 – og skuffe hans fans! I november skulle den endelig være klar: Howard Carpendale ønskede at tage på en stor “Die Show meines Lebens” tour.

Men det bliver der ikke noget af nu! Howard meddelte på Facebook, utrolig trist og skuffet, at hans turné skulle udskydes til 2022. Igen! Grunden: Den igangværende corona -pandemi og de dertil knyttede krav.

Howard Carpendale: Følelsesmæssige ord til sine fans

Efter den officielle meddelelse om udskydelsen af ​​turen, henvendte Howard sig personligt til sine fans igen. I et langt brev udtrykte han sin skuffelse meget følelsesmæssigt:

Kære venner, der er øjeblikke, som man bliver ved med at spille igennem i hovedet, men når tiden kommer, føles alting anderledes. Og sådan et øjeblik er nu: Vi har håbet i 1,5 år og har trods alle omstændigheder altid været fyldt med den største optimisme, om at vi endelig ville mødes igen i september.

Personligt med den nødvendige nærhed, der har bragt os sammen i koncerterne i løbet af de sidste par år. Alt var i startblokkene, og vores kommende aftaler blev planlagt på en sådan måde, at vi modtog oplysningerne om, at det var med et tungt hjerte, at vi måtte udskyde igen. Bedøvet og absolut tomhed.

Og selvom vi altid skulle forvente det, ville vi undgå det indtil sidste sekund, men forgæves. Mange diskussioner i de sidste par dage med politikere, vores arrangører og mit team førte til denne beslutning. Af flere grunde kan vi ikke retfærdiggøre at tage på turné med denne produktion for at give dig alt, hvad vi vil stå for: For at give dig den mest “fantastiske” aften, du fortjener.

Og det er præcis det, der i øjeblikket ikke er muligt på nogen måde. Så for os handler denne beslutning om dig, uanset den føderale regerings krav. Vi ville aldrig opleve dette show sammen, da vi har fejret det ni gange i Berlin. Og hvem af jer, der var der dengang, ved, hvad jeg taler om.

Med den fornyede udskydelse vil vi gerne endnu en gang understrege, at vi ikke er interesseret i potentielt salg her, men i den delte oplevelse. Det er langt fra os at foretage sammenligninger med andre kunstneres begivenheder eller endda begivenheder; alle skal selv træffe den rigtige beslutning.

Og der er sandsynligvis intet rigtigt eller forkert. Men er en følelse af, hvad du har indeni. Og min følelse fortæller mig, det er kun rigtigt, hvis vi ALLE mødes igen. Og ikke bare en del, muligvis stadig reguleret af krav, som derefter giver en uklar stemningen i hallen. Du ved præcis, hvad det vil sige at deltage i en af ​​mine koncerter.

Den lever af dynamikken i den fulde hal, den lever af din entusiasme, som bringer os op på scenen i topform, den lever af kraften i det levende øjeblik, som du ikke kan planlægge … og den lever af, at vi glemmer tiden sammen … det glæder jeg mig rigtig meget til!

Kærligst din Howard

Hans fans tager dog de dårlige nyheder overraskende mildt. Du kan ikke være sur på Howard Carpendale! Alligevel: Hans loyale tilhængere behøver ikke vente for længe på deres idols koncerter. De skulle starte i Dresden allerede i februar 2022.

Forhåbentlig virkelig denne gang …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse