Howard Carpendale: Pot tilståelse!

Howard Carpendale kan godt lide at ryge en joint! Det fortalte Howard nu i det nye Sat.1-show “Dinner Party – Der Late-Night-Talk” og chokerede hans fans.

For ham er pot naturligvis meget sikrere end et alkoholforbrug: “Helt ærligt, hvis jeg absolut har brug for noget og har travlt, så vil jeg hellere ryge pot – det er meget sundere,” sagde Carpendale. For mange år siden røg han sin første joint med en berømt tysk pianist, hvis navn han ikke fortæller.

Carpendale fortsætter: “Det er ikke en stor hobby for mig, jeg vil bare understrege igen og igen: Jeg synes, det er underligt, at det er forbudt, og at alkohol er overalt. ”

Det kan antages, at Howard Carpendale godt ved, hvad han siger og gør, og bevidst tager et socialt relevant emne op. Debatten om legalisering af cannabis har længe været kontroversiel såvel som den overvejende accepterede, selvfølgelige håndtering af alkohol.

Carpendale er kendt for at demonisere forbruget af alkohol, fordi hans kone Donnice var afhængig i 18 år. ”Jeg oplevede ting, du ikke vil tro på,” fortalte han for nylig Schlager.de.

Selvom Carpendale kun antyder det personlige drama, kan man forestille sig, hvor slemt den tid må have været med Donnice. I mellemtiden har hun dog formået at komme ud af afhængighed – ikke mindst på grund af hans hjælp.  Begge besejrede alkohol ved fælles brylluppet i 2018 og har siden haft deres egen private lykkelige afslutning!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse