Howard Carpendale: Politiets indgriben – midt om natten!

Howard Carpendale og hans kone Donnie har haft en svær tid. I mange år led den nu 67-årige af alkoholafhængighed. Men hun gik på klinik og er – også takket være familiens støtte – kureret i dag. En svær tid for Howard, der elskede hende fra begyndelsen: “18 år – næsten hver dag havde vi ting, som jeg ikke vil tale om i dag, fordi nogle af dem var så slemme,” sagde han i interviewet. Det handlede blandt andet også om en politiaktion!

I SWR4-Promitalk med værten Jörg Assenheimer fortæller Howard Carpendale om en nat, der nok vil blive i hans hukommelse i lang tid. Omkring kl. 2 om natten kunne han lugte en “svag lugt af gas” i sit hus og ringede til politiet. “Der kom tre ambulancer og fem politibiler. Blå blink overalt, klokken to om natten.” Et chok, der stadig sidder dybt i dag. Men Howard understreger: “Det her er typisk Amerika. Det er et land, hvor politiet “altid er der, når der sker noget”.

“I hendes tilfælde opstod der også sådanne øjeblikke.” Howard Carpendale var heldig. Trods lugten af gas skete der ikke noget. Hans Donnice trak i nødbremsen og lod sig behandle på en klinik. For fem år siden kom så den endelige lykkelige slutning: Howard og hans Donnice blev gift i al hemmelighed i Starnberg i Bayern. “Kort før jeg sagde ja, holdt jeg en tale til Donnice. Så ville Donnice også holde en tale til mig, og så kom tårerne, men ikke et ord mere. Registratoren græd så også. Det var meget smukt,” siger Howard om denne særlige dag. Carpendales er beviset på, at kærlighed kan overvinde alle forhindringer, selv om det nogle gange ikke ser sådan ud…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse