Howard Carpendale: Han kan ikke leve uden DENNE ting!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Én ting var sikkert: i Florian Silbereisens ARD-show “Schlagerlovestory.2020 – Das große Wiedersehen”” handlede om kærlighed. Ikke alene sprang brylluppet mellem Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack alle former for romantik, men også de andre par, der blev inviteret.

Foruden deres duet optræden havde publikum en noget meget privat indsigt. Og så skete det: Donnice Pierce (Howard Carpendales kone) snakkede frit fra leveren.

Hvert elskende par, inklusive Lucas Cordalis & Daniela Katzenberger eller Ross Antony & Paul Reeves, stod overfor et meget personligt par spørgsmål.

Dette skulle bevise, hvor godt de elskende kender hinanden og krydre showet. Howard Carpendale og hans kone Donnice Pierce var også der. Den smukke amerikaner tog udfordringen med humor og afslørede endda en lille hemmelighed.

Er Howard Carpendale afhængig af mobiltelefoner?

“Hvis jeg ikke finder noget er smukt, vil det forsvinde.” Howard svarede derefter: “Hvad for eksempel?”. Donnice svarede: “Har du nogensinde set hans mobiltelefon?”

Howard tøvede ikke længe og tog mobilen frem ud af sin jakkelomme. Som nogle måske nu havde forventet, var dette ikke en opdateret smartphone, men en gammel og enkel mobil.

Howie ser ud til at være helt ok! “Jeg kan bruge den til at foretage opkald og endda sende sms’er. Jeg har ikke brug for mere ”. Allerede i 2019 sagde han i et interview med “Neue Osnabrücker Zeitung”, at han ikke har brug for en smartphone.

Når hans søn Wayne sender ham billeder af hans barnebarn, så er han er nødt til at sende dem til min kone, hun har en iPhone.” Måske er det derfor, Donnice beskriver hans mobiltelefon som “ubrugelig og frygtelig”.

Hun gør alt for at “få mobiltelefonen til at forsvinde”, fordi den er i brug døgnet rundt med sin mand.

Men for den 74-årige sanger er det klart: “Min mobiltelefon forsvinder kun, hvis den bliver kørt over af en gravemaskine”. Klar meddelelse, kære Howie!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse