Howard Carpendale: Fem eksklusive shows til 50-års jubilæum

Nyt show koncept og hans mest personlige koncertserier hidtil: “Die Show meines Lebens” fra d. 27.-31.12 i Berlins nye ‘Verti Music Hall’. Ja, han er der stadig! Howard Carpendale, en af ​​de vigtigste og mest succesrige kunstnere i den tyske musikhistorie til dato fejre, året for sit 50 års scenejubilæum.

Med hans første “en-suite” produktion, “Die Show meines Lebens” afslutter han sit jubilæumsår i den by, hvor fundamentet for hans karriere blev lagt. For præcis 50 år siden producerede Paul Kuhn sin første single “Lebenslänglich” i Berlin. Nu vender den geniale entertainer tilbage med et nyt show koncept.

Til den store finale i år 2018, han har en meget speciel overraskelse til sit tyske publikum, der holder tro med ham i 50 år, for den 27.-31 december, vil han for første gang i sin karriere på scenen, præsentere fem på hinanden følgende aftener hans mest personlige koncert serien.

Den nuværende, stærkt hyldet af kritikere og publikum roste tur, er et forvarsel for det seneste projekt fra Howard Carpendale. I Berlin vil Carpendale præsentere et unikt show med personlighed, hans karrieres højdepunkter og de største hits.

Disse tal taler for sig selv:

Over 50 millioner solgte albums, 700 sange produceret, 17 top 10 album og alle større priser (inklusive ekko, platinpriser, guldplader). Derudover optrådt i over 1.000 tv-udsendelser og 2.000 koncerter i Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Frankrig og Danmark.

Alt dette er et værk af en kunstner, der i årenes løb har formået ikke kun at holde sin loyale fanbase gennem sine stadig tilbagevendende sange, men også at inspirere det yngre publikum til hans sceneshows: Howard Carpendale.

Hvad mange ikke ved, er at i Berlin blev grundlæggelsen lagt til hans karriere.

I 1966 tog jazzlegenden Paul Kuhn den daværende 20-årige med. Hvilken indvirkning dette samarbejde i sidste ende skal have på Howards fremtid, kunne ingen gætte på det tidspunkt. Howards første single “Lebensläng” blev skrevet i det legendariske Berlin Hansa Studios (Udo Lindenberg, David Bowie, U2, Depeche Mode og mange flere). Et stykke musikhistorie blev skrevet.

Berlin er en by med meget fortid og endnu mere fremtid. Den er et dynamisk symbol på hastighed, afgang, forandring og tidsløs. Det at producere min første single, er noget jeg forbinder med meget intense og smukke minder med vores hovedstad. Gennem mine så næsten månedlige optrædener i ZDF hit paraden, som blev produceret i Union Film Studios i Tempelhof, kunne jeg endda kalde det mit andet hjem, “siger den lidenskabelige entertainer.

Ikke så mærkeligt, at Howard Carpendale gerne vil fejre denne særlige begivenhed – hans 50-års jubilæum – i Berlin. Det er ikke kun hans mest personlige til dato, men også en hidtil uset koncertserie af en kunstner af sin genre. “Ikke modstanden, men sammenholdet er afgørende. Vi har alle faser, hvor vi bare føler os alene. Så det er jo bedre for mig at være tæt på folk i 50 år med min musik” siger han.

Sydafrikaneren tager publikum med  en lille rejse gennem tiden. “Det skal være en rejse fuld af følelser, som vi har oplevet sammen gennem årene. ‘Die Show meines Lebens’ er ikke kun en meget speciel koncert til mit publikum, det er også en kærlighedserklæring til den by, hvor jeg startede min karriere, ” konkluderer Carpendale.

Carpendale, der tilbragte flere år i USA, blev inspireret af de amerikanske Las Vegas shows i løbet af den tid. “Jeg har altid været interesseret i Las Vegas. Specielt viser de store navne som Frank Sinatra, Elvis og Sammy Davis. Eller i dag Elton John eller Celine Dion. Præcis denne atmosfære vil jeg gerne integrere i min nye koncertserie “sagde entertaineren.

Hans nye show koncept vil være et fyrværkeri af følelser med et atmosfærisk show og lyseffekter, hits fra 50 år og en Carpendale, som som altid vil være casual, charmerende og vittig som en entertainer gennem hans eget show. Enhver, der aldrig har set en Carpendale koncert, har savnet en uforglemmelig aften hidtil. Ofte hører du efter koncerterne, sætningen: “Det ville jeg ikke have troet!” Så underholdende, rockende og energiske er hans sceneshows.

I den nybyggede Verti Music Hall, der i øjeblikket er under opførelse i Berlins livlige kvarter Friedrichshain-Kreuzberg og fejrer sin åbning i oktober 2018, afholdes der et uforligneligt show fra den 27. til den 31. december.

Én ting er sikkert: “Die Show meines Lebens” vil ikke kun være hans mest personlige, men også den mest mindeværdige af hans sceneliv!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse