Howard Carpendale: “Det handlede om liv og død”

Howard Carpendale fans tæller timerne, indtil i morgen når det endelig starter: Så spiller schlagerlegenden i Rostock åbningskoncerten for turnéen i hans succesrige produktion ”Die Show meines Lebens”. 18 optrædener, 18 aftener, når Carpendale er tilbage i rampelyset. Men fra scenen er der også en tankevækkende side, som han talte om i et interview med SUPERillu. Det handler om hans kone og sønner – og hvad der skal være tilbage af ham, når han er død.

Carpendale har ofte drøftet alkoholafhængigheden af sin kone Donnice: “Ingen ved, hvad vi virkelig gik igennem. […] Det var et spørgsmål om liv og død.” Men for parret har denne dårlig tid en lykkelig afslutning, fordi Donnice besejrede alkoholen og begge giftede sig efter mere end 30 år i 2018. Han vil ikke undvære hende et øjeblik, siger Carpendale, der blev 74 år 14. januar: “Vi ved ikke, hvor meget længere tid vi har sammen.” Derfor ønsker han at være forudseende, afslutte ting og forsøge at “have en løsning på alt.”

Howard Carpendales død er ikke et tabuemne. Og igen er han bekymret for sin Donnice: “Jeg spekulerer ofte på, hvad der sker med min kone, når jeg er væk.” Men hans tanker går også til hans sønner Wayne og Cass: “Jeg ved, at det kan være forbi i morgen. Så du er nødt til at tale om ting, der bevæger dig dybt inde.” Fordi Carpendale håber: “I eftertid kan de måske sige: ‘OK, det var fantastisk. Far havde et fantastisk liv. ‘”Han ønskede, at de ikke skulle være triste, hver gang de tænkte på ham, men glade.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse