Howard Carpendale: Det går tilbage til begyndelsen!

Foto: Monsterpics / Moritz Kuen

Efter udgivelsen af ​​tracklisten til hans nye album “Symphonie meines Lebens 2” lanceres videoen til den første udgivelse “Dann geh doch” næste torsdag. Howard Carpendale bruger således en titel fra 1978 og går tilbage til starten: Fordi sangen er et af de mest berømte hits fra 60’erne og 70’erne!

Carpendale komponerede sangen selv sammen med sin mangeårige ven og musikerkollega Joachim Horn-Bernges. I et interview fortæller han, hvordan han ringede til den legendariske tekstforfatter Fred Jay og nynnede melodien til ham i telefonen. En time senere gav han ham teksten til titlen, som ifølge Carpendale stadig er som et digt i dag, og som han stadig holder af.

Howard Carpendale: En rigtig smørtenor

“Dann geh doch” handler om bruddet med en kvinde samt det svage håb om, at hun bliver – “wenn noch ein Funken von Hoffnung besteht”. Med hits som disse betragtes Howard Carpendale som en smørtenor , der ikke kan gøre meget andet end at synge om (u)lykkelig kærlighed.

Carpendale kæmper i dag stadig med dette rygte, og det er alt andet end fair. For hvad er der nu galt med gode kærlighedssange? De er trods alt en del af genrens DNA. I mellemtiden er mange af hans sange blevet tyske schlager-evergreens: Fantastiske tekster, tidløse og så vidunderligt fængende, at de gik lige ind i publikums hjerter.

Howard Carpendale: Milepæl!

Videoen, som allerede er offentliggjort med en kort teaser, viser udsigten over London og “Royal Philharmonic Orchestra”, skønt Howard Carpendale ikke var i stand til at rejse til den britiske hovedstad på grund af coronapandemien.

Albummet udgives den 23. oktober, og man kan forvente en ny milepæl i Howard Carpendales allerede imponerende karriere!

Bestil det her: Howard Carpendale – Symphonie meines Lebens 2 – Det bliver godt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse