Howard Carpendale deler sjældent billede af sønnen Cass

Det er velkendt, at Howard Carpendale har to sønner, men Wayne Carpendale er altid den eneste, man tænker på. Han er trods alt en succesfuld skuespiller i Tyskland, men man ser eller hører ikke noget om hans søn Cass. Indtil nu!

Howard Carpendale (76) er den type far, der er særlig stolt af sine børn. Og det med rette, for hans søn Wayne (45), som Howard fik sammen med Claudia Herzfeld, har gjort sig bemærket som skuespiller og oplægsholder og har medvirket i adskillige serier og film som Rosamunde Pilcher, “Das Traumschiff”, “In aller Freundschaft” og “SOKO Stuttgart”. Han har også fundet lykken i sit privatliv, han har været gift med moderator Annemarie Carpendale (45) siden september 2013 og har endelig gjort Howard Carpendale til bedstefar med fødslen af sønnen Mads.

Howard Carpendales søn Cass bor langt væk og langt fra offentlighedens søgelys

Mindre kendt er dog Howard Carpendales anden søn Cass (34), som han fik med sin anden kone Donnice Pierce. Han arbejder som computerspecialist og bor sammen med sin kone Rachel i USA, og det er derfor, at selv hans berømte far sjældent får ham at se. Indtil nu! Nu har Howard lagt et sjældent billede af sig selv og sønnen Cass ud på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Howard Carpendale (@howardcarpendale)

Ifølge billedteksten til opslaget er den Howard i øjeblikket på besøg i USA, fordi han tilsyneladende ikke har set sin yngste i to og et halvt år, som han selv skriver. Billedet viser en glad og afslappet far og søn, der ser ud til at have mødt hinanden på en festligt dekoreret restaurant med masser af klistermærker på bordet.

Et møde, som længe havde været efterlyst, fordi det i lang tid ikke var muligt at få besøg pga. Corona. Med pandemiens udbrud havde USA i flere måneder forbudt indrejse fra Europa og dermed også fra Tyskland. Men nu kan Howard Carpendale og sønnen Cass endelig omfavne hinanden personligt igen.

For Howard, der også savnede sit barnebarn Mads under Corona-pandemien, er dette helt sikkert den bedste julegave!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse