hollywood- Spot på Anita & Alexandra Hofmann

Billede: Anita & Alexandra Hofmann Facebook

Spot på! Fordi: Vi er Hollywood? Med denne overskrift og deres nye single “Hollywood” ruller Anita & Alexandra Hofmann den røde løber ud for de tavse helte. Så kære mennesker, væk fra sofaen og op på scenen – I er i dag stjerner!

Forhænget op for alle mennesker, der værdsættes for lidt, for deres utrættelige indsats i hverdagen: Enlige mødre, frivillige, sygeplejersker, politibetjente, folk, der gør deres arbejde hver dag, uanset hvor hårde omstændighederne er. Unge, gamle eller handicappet: Vi er alle Hollywood! Denne besked ligger begge sangerinder meget på sinde, selv om de er vant til blitz og galla show, har de ikke mistet grebet, og de har en intensiv kontakt med deres fans.

Anita & Alexandra Hofmann udstråler ved alle deres mange shows og optrædender, glans og glamour. De har en utrolig stjerne appel, som næppe nogen kan undslippe, og alligevel bor begge søstre i deres nu 30 års karriere, ikke i Berlin eller Stuttgart, men i deres lille hjemby Meßkirch. De arbejder sammen med familie, naboer og venner, og lader dem deltage i deres succes. Således har en stor del af frivillige brandmænd medvirket i deres videoer, men også talrige venner. “Vi er kun en del af det store team”, fortæller begge sangerinder “og derfor vil vi efter 30 år takke alle mennesker, som helt sikkert har fortjent det, med at træde ind på den røde løber og blive fejret som en Hollywood stjerne”! Fantastisk! Og Oscar går til… !

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse