Hein Simons: Narko Chok!

Foto: Telamo.de / German Popp

At se sit eget barn miste jordforbindelsen – er en bitter virkelighed for schlagerstjernen Hein Simons! Den hollandske musiker har nu afgivet en skræmmende narko tilståelse!

I et interview afslørede den sympatiske sanger, at hans ældste søn Pasqual på 38 var afhængig af stoffer for et par år siden. ”Det var ikke kun hash-cigaretter. Man står og er dum som far, ”siger han åbent.

Magtesløsheden førte Hein Simons til fortvivlelse: “Jeg ville have elsket at have mit eget barn låst inde for en tid, så Pasqual ikke ville tage dette narko mere” afslørede han. ”Men hvis du gør sådan noget, kommer politiet med det samme. Som forælder har du meget, meget lidt hjælp i en sådan situation. ”

Bittere og ærlige ord fra den tidligere barnestjerne Heintje! Kun afvænning terapi kunne hjælpe hans dreng. Under alle omstændigheder har Hein, der bor i Belgien i dag, fundet det alt andet end let i de senere år.

Ikke kun skilsmissen i 2014 fra sin kone Doris Uhl tog hårdt på ham, hans helbred efterlod også meget at ønske. For et par måneder siden måtte Simons gennemgå en ny, dramatisk hjerteoperation.

Men det er ikke alt! Hein meddelte for nylig trist, at han måtte sige farvel til sin elskede mor Johanna som blev 86. På grund af Corona-krisen kunne han ikke engang sige farvel til hende ordentligt – han fik kun lov til at se hende med en beskyttelsesdragt og maske. Et trist øjeblik, der generede ham meget!

I dag kan hans elskede søn måske have overvundet afhængighedsproblemet, men Heins bekymring for ham vil sandsynligvis aldrig ende.

Det er håbet for sangeren, at han endelig kan slappe af.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse