Heintje: Trist corona død

Foto: German Popp

At miste en elsket er bestemt ikke let. Hein Simons, der opnåede stor berømmelse som barnestjernen Heintje, skal opleve dette smertefulde i disse dage. Hans elskede mor Johanna lukkede øjnene for evigt, blev rapporterede mandag aften.

For to år siden, ifølge artiklen, skulle hans mor have fået en ny hjerteklap. Siden da har Hein sandsynligvis været bekymret. Nu var der dannet vand i lungerne. Johanna Simons blev derefter ført til et hospital og tilbragte flere uger på intensivafdelingen der.

Heintje stod ved sin mor indtil sidste åndedrag. Han havde modtaget en særlig tilladelse, men måtte bære en beskyttelsesdragt og en maske. ”Corona var dråben, der brød tønden,” sagde han til avisen Bild. “Og yderligere: “Hun døde med Corona, men ikke af Corona”. Simons har mistanke om, at hjertet i sidste ende var for svagt.

Den populære schlagersanger og hans mor var meget tætte. I 1967, da han bare var 12 år gammel, havde lille Hein et internationalt hit med sangen “Mama” og satte samtidig et monument over sin elskede mor.

Farvel, Kære Johanna!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse