Hein Simons gør regnskabet op: »Rudi Carrell var en diktator«

To hollændere, der blev store i Tyskland: Showlegenden Rudi Carrell og sangeren Hein Simons. Som dengang 12-årige Heintje blev Simons barnestjerne fra den ene dag til den anden med »Mama«. Allerede dengang var han en velkommen gæst i forskellige tv-shows, bl.a. hos Rudi Carrell. Men han lader ikke til at have været et særligt rart menneske – det bekræfter Hein Simons, som nu er 68 år gammel.

Hein Simons har stået på scenen hele sit liv. Som lille Heintje opnåede han det, som mange mennesker drømmer om: Han blev berømt, populær og har stadig succes som schlagerstjerne i dag. Når man har været i branchen så længe, som han har, lærer man mange kolleger at kende.

Der var faktisk ingen, der kunne lide at arbejde med ham i studiet

Hein Simons talte for nylig med magasinet »Freizeit Vergnügen« om bl.a. showlegenden Rudi Carrell. Selv i dag, 18 år efter hans død, har han stadig ikke et særligt godt ry: »Han var lidt af en diktator. Der var faktisk ingen, der kunne lide at arbejde sammen med ham i studiet, fordi han var meget vanskelig, men også meget professionel.«

Rudi Carrell – Foto: BR

Især medværten Beatrice Richter, som Carrell præsenterede to sæsoner af »Rudi’s Daytime Show« sammen med, led under Carrells måde at være på. Efter en sæsons samarbejde ville hun faktisk stoppe med det samme, men blev overtalt til at fortsætte. I et interview sagde hun: »Jeg får stadig kuldegysninger, når jeg tænker på ham. Han var den koldeste person, jeg nogensinde har mødt.«

Hans succes beskyttede ham

Hein Simons var stadig ung, da han mødte Carrell for første gang: »Carrell var allerede en stinker, det er der ikke noget at sige til. Men over for mig var han altid meget fredelig og venlig, fordi jeg havde stor succes, og han var glad for, at jeg kom med i hans program. Men der var nogle mennesker i hans faste crew, som var virkelig syge på grund af ham,« siger Simons i et interview med ›Freizeit Vergnügen‹.

Rudi Carrell var allerede en legende i sin levetid. Han vandt alle tv-priserne for sine tv-shows og er stadig en af Tysklands største værter i dag. Han døde af lungekræft i Bremen i 2006.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse