Tragisk corona dødfald

Foto: Telamo.de / German Popp

Heintje var en af ​​de største film- og schlagerstjerner i 60’erne og 70’erne. Sidste år måtte hollænderen klare sig med et hårdt skæbneslag. Hans elskede mor Johanna lukkede øjnene for altid.

I 1967 havde Heintje et internationalt hit med “Mama”. I en alder af kun tolv vandt han hjerterne hos adskillige fans. Takket være sangen lavede han et uforglemmeligt mindesmærke for sin mor.

Corona ødelagde alt

Mama Johanna døde i en alder af 86 år. “Corona var dråben, der knækkede tønden,” afslørede Heintje til “BILD”. Og videre: “Hun døde nok med Corona, men ikke af Corona”. Simons havde mistanke om, at hjertet i sidste ende var for svagt.

Hans mor havde hjerteproblemer, og ifølge artiklen fik moderen en ny hjerteklap for tre år siden. Siden har hun formentlig været plaget af bekymringer.

Inden hun døde, var der dannet vand i hendes lunger. Johanna Simons blev derefter bragt til et hospital og tilbragte flere uger på intensivafdelingen der. Heintje stod hos sin mor til det sidste åndedrag. Sandsynligvis det mest triste øjeblik i hans liv.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER