Chokdiagnose: Heintje offentliggør kræftsygdom

Hein “Heintje” Simons blev barnestjerne i 1960’erne med hits som “Mama” og “Du sollst nicht weinen” og senere en feteret schlagersanger. Millioner af mennesker forbandt hans sange med minder fra deres barndom og ungdom. Men i dag står han selv over for en stor udfordring. For sangeren fik den chokerende diagnose kræft.

Som Heintje fortalte magasinet “Freizeit Revue” i et interview, opdagede han først et lille sår på næsen, hvorefter han gik til lægen. Diagnosen: sort hudkræft! “Det var ondartet,” sagde den 68-årige.

“Man kan virkelig blive bange”.

Som følge heraf blev der flere gange skåret væv ud af hans næse, hvilket var meget smertefulde operationer. Sangeren måtte endda frygte for sit syn: “Hvis det havde udviklet sig yderligere, kunne det være gået til øjet, så ville øjet være væk. Man kan virkelig blive bange.”

Men den gode nyhed er, at kræften heldigvis ikke har spredt sig endnu. Efter cirka seks måneder håber Heintje at have overvundet det hele. Men det er ikke helt slut endnu: “Jeg skal til lægen hver anden måned med kortere intervaller.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x