Hans hemmelige forkærlighed

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Matthias Reim har haft en rigtig succesfuld karriere gennem årene. I mellemtiden behøver han næsten ikke bekymre sig om økonomi. Reim kan helt sikkert læne sig tilbage og forfølge sin hemmelige passion.

Med succes følger en masse bekymringer. Men med Matthias Reim ser det hele ud til at være gårsdagens nyt. Matthias holder gerne en pause fra tid til anden og har fundet sin egen måde at bare kunne koble fra.

I et interview med “Krone.at” afslører han: ”Jeg sidder på kontoret i tre timers tid og spiller ‘Call Of Duty’. Så jeg går bare væk og slapper af. Jeg tænder et lys, stiller en øl fra mig og tænker over, hvilken pistol jeg skal bruge næste gang.” Tilsyneladende har han en forkærlighed for “skydespil”. Det havde du nok ikke forventet af en Matthias Reim.

Matthias Reim nyder tiden med sin kone Christin Stark

Men sådanne computerspil er nok ikke lige så værdifulde som en aften med hans kone Christin Stark. Efter en hård dags arbejde i studiet tilbringer sangeren gerne et par timer med sine kære: ”Jeg kommer ofte ud af studiet ved midnatstid, og så sidder vi sammen og sludrer til halv tre om morgenen. Hver dag!”

En dyb samtale kan også tage et stort pres fra din sjæl. Især da deres første barn sammen snart bliver født. I øjeblikket kommer parret til at bruge meget tid sammen og nyde freden og roen, inden de står op om natten og skifter ble.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse