Han tager for meget på sig

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Han holder bare ikke en pause. Giovanni har i ugevis arbejdet nonstop på sit “Giovanni Zarrella Show” som du kan se i morgen aften d. 12. februar kl. 20.15 på ZDF. Men de stramme prøvelser tager nu sit præg. Hans krop strejker nu!

“Desværre har ryggen sagt stop efter de intensive dage med forberedelse til showet,” indrømmer moderatoren på sin Instagram-side – og filmer sig selv, når han kommer ind på et lægeværelse. Det er klart, at stressen gør ham syg. Fra nu af skal han “behandles intensivt” indtil udsendelsen.

Men i stedet for at lytte til sin krops signaler og tage det roligt, fortsætter Giovanni med at køre fuld gas. “Alligevel fortsatte jeg selvfølgelig med at øve med mit band til det store show. Der vil være hundredvis af timers forberedelse, hjerte og passion i disse tre timers liveunderholdning,” lover han seerne.

Hans fans bekymrer sig om, at han kan være på vej mod at være ud. Han tager for meget på sig! Det er ikke for ingenting, at rygsøjlen kaldes “kroppens sjæl”. Rygsmerter betyder ofte, at den ramte bærer “for meget byrde”.

Den charmerende italiener er perfektionist. ”Jeg spørger tit mig selv, om jeg stadig kan forbedre noget. Det kan jeg heller ikke slå fra,” fortalte han os for nylig i et interview. Hans kone støtter ham, hvor hun kan. ”Jana Ina har min ryg fuldstændig og udsætter de fleste af de aftaler, vi skal lave, til efter showet. Det er meget værd,” fortsætter han.

Men Giovanni er også konstant bekymret over familieforhold og frygter, at hans børn kan gå glip af noget. “De er det vigtigste for mig,” siger musikeren. Samtidig bør han ikke glemme sit helbred, ellers kan han blive alvorligt syg.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse