Gottschalks store 68er-Show

Thomas Gottschalk präsentiert “Gottschalks große 68er-Show”.

Et enkelt år kan ændre verden og med “Gottschalks store 68er-Show”, så fejrer ZDF 50-årsdagen for den “vilde 68er”. Det sker på lørdag den 6. oktober 2018, klokken 20:15. Thomas Gottschalk genopliver en generations livsstil i et stort lørdag aften show med berømte gæster og ægte 68ers.

Vanessa Mai
Andreas Gabalier

Thomas Gottschalk ser sammen med talrige ledsagere tilbage på en formativ periode og et halvt århundrede af god musik. Aftenens internationale stjerner omfatter musiklegenden Melanie, Donovan, Chris Thompson og The Box Tops.

Derudover overrasker Wolfgang Niedecken, Katie Melua, Andreas Gabalier, Vanessa Mai, David Garrett og Stefanie Heinzmann med deres egne fortolkninger af verdensberømte ’68 sange.

Det bedste af Flower Power hits er musikalsk ledsaget af Tysklands mest berømte tv-band, Heavytones.

Thomas Gottschalk sammen med Inka Bause, Claudia Roth, Uschi Glas og Andreas Gabalier

Derudover byder Thomas Gottschalk velkommen til Peter Fonda, Rowan Atkinson, Uschi Glas, Claudia Roth, Inka Bause, Dagmar Frederic og andre overraskende gæster. Sammen går de på en spændende rejse gennem tiden og gennemgår de formative begivenheder igen.

En generationsaften, en hyldest til en uforglemmelig tid med Tysklands showgigant Thomas Gottschalk, som fik lov til at fejre sin 68 års fødselsdag i år.

Kilde: ZDF.de
Alle billeder: ZDF.de

Det skal du læse