Giovanni Zarrellas 2 album “la vita è bella” får platinumstatus i Tyskland og guld i Østrig

Giovanni Zarrella har været i top 100 på de officielle tyske albumhitlister i ialt 46 uger med sit nr 2 album “La vita è bella”, som blev tildelt guld efter blot et par måneder. Nu kan det italienske whiz-barn se frem til flere ædelmetaller:

I Eurovision-showet “Schlagerlovestory.2020 – Das große Wiedersehen” overraskede Florian Silbereisen Giovanni Zarrella, hvor mere end fem millioner tv-seere der så med, en platinpris for mere end 200.000 solgte albums af hans første schlager album “La vita è bella”. Samtidig modtog han den gyldne rekord for et sensationelt salg i Østrig.

Giovanni Zarrella: “Jeg er målløs, hvad jeg har været i stand til at opleve siden udgivelsen af” La vita è bella “! Platin og guld til mit første soloalbum – jeg kan næppe tro det! Tak til alle, der troede på mig og støttede mig! “

“Med sin utroligt sympatiske måde og hans italienske holdning til livet tog Giovanni sit publikum med storm sidste år som soloartist,” fortæller TELAMO Managing Director Ken Otremba. ”Dette album var og er noget meget specielt. Vi er stolte og glade for at kunne ledsage Giovanni fra starten som et labelpartner på hans solo-sti. Tillykke med denne succes! “

Christian Geller, producer / 221 Musik: “I mellemtiden antager jeg, at vi med” La vita èbella “har skabt et stedsegrønt album, fordi denne fantastiske kunstner med denne unikke konceptidee er noget tidløst, og jeg er meget glad for at have så mange mennesker med, at have opnået det. “

Sam Bittner, instruktør fra Music & Live Entertainment Starwatch: “Platin-status! Det er en bemærkelsesværdig succes på så kort tid. Vi er meget glade for Giovanni og for alle involverede. Det fortsætter … “

Med sit schlagerhits debutalbum “La vita è bella” som er produceret af Christian Geller fejrer Giovanni Zarrella den store sensationel succes som soloartist i 15 år efter Bro’Sis.

Albummet, der blev indspillet som et partnerskab mellem Starwatch og 221 Music og blev distribueret af Warner Music, steg fra 0 til plads 2 i de officielle tyske albumhitlister i juli 2019 og top 10 i Østrig og Schweiz.

Med guldudgaven af ​​”La vita è bella” lykkedes det Giovanni Zarrella at komme ind igen som nr 2 i Tyskland i januar 2020. La vita è bella “nåede en 25. plads i de samlede albumhitlister i 2019, som blev nået efter salg.

På hans album bygger den karismatiske sanger en smuk bro mellem de største hits fra den nylige tyske musikhistorie og sproget i sine forældres hus, når han fuldstændigt genfortolker over et dusin klassikere og overfører dem til italiensk med stor følsomhed.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse