Giovanni Zarrella vinder „Deutschen Fernsehpreis 2022“

For knap et år siden havde man ikke regnet med, at Giovanni Zarrella en dag ville holde “Deutschen Fernsehpreis” i sine hænder og åbne prisoverrækkelsen med Barbara Schöneberger. Fordi han har kun modereret “The Giovanni Zarrella Show” på ZDF siden september 2021 – og trak jævnligt næsten fire millioner seere foran tv-skærmene. En stor præstation, som nu er blevet anerkendt.

Giovanni Zarrella: “Deutscher Fernsehpreis 2022” for den “Bedste moderation”

“Ok, det er fantastisk… Mange tak til juryen, virkelig utroligt,” sagde Giovanni Zarrella, da han modtog prisen. Han sejrede i kategorien “Bedste moderation/individuel præstationsunderholdning” med “The Giovanni Zarrella Show” mod Sebastian Pufpaff (“TV total”) og Collien Ulmen-Fernandes (“Stadt + Land = Liebe”) og var synligt overvældet.
I sin tale takkede han især sin familie.

Til sin kone Jana Ina Zarrella, som lod tårerne få frit løb, sagde han: “Amore, skat. Du ved godt, at de sidste par år ikke altid har været lette for os, og de var ikke altid nemme. Du er min største fan og min ærligste kritiker. Du gjorde mig til en bedre mand, en bedre person, en bedre far. Jeg elsker dig mere end noget andet.”

Giovanni kæmpede sig ud af en dyb dal

I et par måneder har den tidligere Bro’Sis-stjerne fejret den ene succes efter den anden. Giovanni Zarrella indspillede endda en duet med Schlager-legenden Roland Kaiser. Næppe nogen ved, at faren til to også har haft svære tider. Efter bandet stoppede, faldt han i et dybt hul i 2006 – fordi han bare ikke vidste, hvordan han skulle fortsætte, som han afslørede til “t-online”:

“Da Bro’Sis var forbi, vidste jeg, at jeg ville videre. Det eneste problem var: Jeg vidste ikke hvordan. […] I to eller tre år skete der ikke noget overhovedet, og jeg blev fanget i en nedadgående spiral.”

Med hjælp fra sin familie og sin kone Jana Ina Zarrella lykkedes det ham at lægge denne tid bag sig og se fremad igen – med succes, som du nu kan se. Denne pris burde være noget af en skændsel for kollegaen Florian Silbereisen. Han har trods alt modereret de populære “Feste”-shows siden 2004. Han har dog aldrig været i stand til at tage den “tyske tv-pris” hjem, som er blevet uddelt siden 1999. I 2016 blev han nomineret, men måtte erkende nederlag mod entertaineren Barbara Schöneberger.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse