Giovanni Zarrella synger igen dette “Bro’Sis” hit

Foto: Telamo.de /. Boris Breuer

Næsten som før! Der er gået næsten 20 år siden Giovanni Zarrella blev stjerne natten over med castingbandet “Bro’Sis”. Bandet var et af de mest succesrige produktioner fra castingshowet “Popstars”. Nu ser Giovanni tilbage på denne spændende tid

Bandet var hans springbræt for næsten 20 år siden. Men Giovanni Zarrella forventede ikke, at hans deltagelse i programmet “Popstars” ville ændre hele hans liv?.

Og det var sandsynligvis det samme med hans bandkammerater på det tidspunkt, som han dannede det velkendte tyske band “Bro’Sis” med. I øvrigt var der også Ross Antony, der – som velkendt – efter at bandet brød op, startede også en stejl solokarriere i schlagerbranchen.

Til 19-årsdagen synger Giovanni “I Believe” og på det tidspunkt har Giovanni nu en lille overraskelse for alle de gamle – og også nye – fans. Giovanni har lagt en video på Instagram, hvor han udførte sangen kun ledsaget af en guitar.

Før det henvendte han sig med rørende ord til sine tilhængere: ”For 19 år siden i dag gik Bro‘Sis ” I Believe ‘fra nul til et, på de tyske single charts – tak til dig! For mig, Shaham, Faiz, Indira, Ross og Hila ændrede det hele vores liv ”.

Mens Zarrella synger sangen igen, bliver det hurtigt klart: Hans stemme er lige så fuld af følelser som for 19 år siden, og han føler stadig sangen fra sit hjerte.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Giovanni Zarrella (@giovannizarrella)

Fans elsker det

Det tog ikke lang tid, indtil der kom adskillige kommentarer fra entusiastiske fans under videoen. Mange kunne næppe tro, at “I Believe” faktisk var så længe siden!

Kommentarer som “åh mand er jeg gammel” eller “de gode gamle dage” findes ikke kun en gang. Og mange af tilhængerne deler en anden idé: en jubilæumskoncert til bandets 20-års jubilæum! Uanset om Giovanni, Ross & Co. Vil de gøre det? Vi er nysgerrige … 

Kilde: Schlagerplanet.de

Herunder kan du se den oprindelige 20 års gamle video. Ross er næsten ikke til at kende, hvor Giovani mere ligner sig selv. Men et godt nummer, som stadig holder den dag i dag.

Det skal du læse