Giovanni Zarrella: Stærke påstande

Du skal bare kunne lide ham – ikke?! Der er i hvert fald ingen grunde til ikke at gøre det, for Giovanni Zarrella er sympatisk, høflig og altid munter. På ingen tid blev han alles darling. Tilsyneladende finder nogle mennesker altid en grund til at vælge andre. For selv den elskelige musiker skal forholde sig til alvorlige påstande!

Mange Schlager-fans klager på sociale medier over, at tysk-italieneren konstant gør opmærksom på sig selv med coversange. Han udgav for nylig sangen Un Angelo – et italiensk cover af den velkendte Robbie Williams (48) Hit Angels. Før det sang han sangen Ciao!. Sangen hedder oprindeligt Live Is Life og kommer fra Opus. Eller også Senza te, i originalen “Ohne dich” fra München-friheden.

Listen over italienske nyindspilninger er lang – og det samme er dem, der slet ikke bryder sig om det. Så står der på internettet: ”Cover-kongen fra Italien. Hvis man ikke kan komme i tanke om noget selv”, “Kan han kun lave coversange” eller “Hvad med, hvis han selv skriver sange?” – Temmelig grim fjendtlighed, som ingen virkelig fortjener!

En ting er klar: Giovanni er en gamme i musikbranchen. I 2001 blev han kendt sammen med Ross Antony som sanger i bandet Bro’Sis, og har også siden 2013 været en del af swingbandet Vintage Vegas.

Han opnåede stor succes som soloartist med sit italiensksprogede sclageralbum La vita è bella, som udkom i 2019, og som han modtog flere priser for. Ja, han tager velkendte hits og oversætter dem til italiensk. Uanset om du kan lide det eller ej – hans succes ser ud til at bevise, at han har ret!

Kilde: Sclager.de

( Jeg  syntes han lige så stille og rolig, er ved at ødelægge den gode schlager som vi kender den. Så jeg er enig med mange af de negative meninger, der skrives om hans italienske covernumre. Kunne han så i det mindste synge tysk når det er duet. Hvad er din mening? )

Det skal du læse