“Giovanni Zarrella Show” er igen nomineret til den tyske tv-pris!

Giovanni Zarrella er henrykt: Hans personlighedsprogram er igen blevet nomineret til “Deutschen Fernsehpreis”. Prisen bliver uddelt i Köln i slutningen af september. Giovanni kunne allerede tage prisen med hjem sidste år…

Den “Tyske Tv-pris”, som er blevet uddelt for fremragende tv-præstationer siden 1999, står over for en ny udfordring. I programsæsonen 2022/23 oplever den anerkendte pris en næsten overophedet konkurrence, der er præget af nye udbydere og en større variation i anvendelsesmulighederne. Wolf Bauer, juryens formand, bemærker, at programmerne præsenterer sig i en mangfoldighed og bemærkelsesværdig kvalitet, der aldrig er set før. Historiske emner og aktuelle sociale forandringer fortsætter med at spille en formativ rolle. Omdannelsen af medielandskabet har ændret tv-industrien i dybden. Det stigende antal udbydere og streamingplatforme har ført til en hidtil uset konkurrence. Denne konkurrence har løftet kvaliteten af programmerne til nye niveauer og givet seerne hidtil usete valgmuligheder. Ifølge juryen var udvælgelsen ikke så let: “Der præsenteres programmer af hidtil uset mangfoldighed og bemærkelsesværdig kvalitet.”

“Giovanni Zarrella Show” nomineret i kategorien “Underholdning”

Tre underholdningsshows er nomineret igen i år: „That’s my Jam“ (Kaulitz-Zwillinge), Wer stiehlt mir die Show? (Joko & Klaas) og „Giovanni Zarrella Show“ på ZDF. Juryens begrundelse: “I løbet af meget kort tid har entertaineren Giovanni Zarrella etableret sig som en fast bestanddel af tv-underholdningen lørdag aften. Hans show bygger dygtigt bro over grænserne mellem musikalske genrer og målgrupper. Yngre kunstnere som Leony, Vanessa Mai og Tim Bendzko møder veteraner og internationale stjerner som Roland Kaiser, Peter Maffay og Adam Lambert. Der vil være mange følelsesmæssige højdepunkter og overraskelser, som den syngende vært også selv er ansvarlig for.” Giovanni tog allerede prisen hjem sidste år.

Kvaliteten af de indsendte programmer er bemærkelsesværdig. Produktionsværdierne er imponerende, og skuespillerne leverer førsteklasses præstationer. Manuskripterne udmærker sig ved deres dybde og originalitet og giver seerne en oplevelse, der begejstrer og berører dem. Den tyske tv-pris går en spændende fremtid i møde. Konkurrencen vil fortsat være intens, og branchen vil udvikle og tilpasse sig. Men én ting er sikkert: Programmerne vil blive bedre hvert år, og variationen og kvaliteten vil fortsætte med at imponere. German Television Award vil fortsætte med at anerkende ekspertise i tv-branchen og inspirere publikum med førsteklasses indhold. Vi krydser fingre for Giovanni. Tillykke med nomineringen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse