“Giovanni Zarrella Show”: Det er hvad tv-seere mener

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Lørdag aften var “Die Giovanni Zarrella Show” allerede i gang med sin tredje runde. Der var gæster i topklasse og flotte sangpremierer, seertallene var igen gode. Men to ting gik ikke så godt hos publikum.

Lige før Valentinsdag handlede det om kærlighed. Giovanni Zarrella stillede også sine gæster private spørgsmål om deres partnere, som med Matthias Reim og Sonia Liebing. Han talte med Francine Jordi om at være single, med Ben Zucker om hjertesorg.

Mange og virkelig topklasse gæster var gæster i “Giovanni Zarrella Show”. To ting blev dog diskuteret meget på nettet og mødte kun lidt godkendelse. På den ene side handlede det om duetversionerne.

Duetversioner blev ikke godt modtaget

Giovanni Zarrella synger ofte duetter med sine gæster. Det er en del af konceptet med showet, men i går gik det ikke så godt.

Det handlede om udseendet af Grand Dame Vicky Leandros. Hun sang sit verdenshit “Après toi – Dann kamst du” sammen med Giovanni Zarrella. Dette vakte en del kritik, som det kan ses af kommentarerne på nettet.

En bruger skriver: “Vicky Leandros alene = fremragende. Med Zarrella i en duet – og det går ned på ‘DSDS’-niveau”. Andre sammenlignede det også med familiemedlemmer, som også konstant synger med på sange og dermed ødelægger sangene.

Det er selvfølgelig en smagssag, men denne kritik er kommet oftere siden de sidste par shows. En ting generede endnu mere.. Nogle verdenshits blev oversat til tysk.

Giovanni Zarrella sang det store hit “Greatest love of all” af Whitney Houston sammen med Adriano. Dog på tysk med titlen “Die Liebe siegt”. På nettet taler nogle om “majestætsfornærmelser”. En kommentar lyder: “Venligst Giovanni, lad være med at ødelægge Whitney Houston.”

Der var endnu mere modvind. De dækkede Roxette-nummeret “She’s got the look” og omskrev det til “Sie hat den Look”. En af de mange kommentarer lyder for eksempel: “Okay, det stopper med Roxette på tysk! Det virker slet ikke”.

Dårlige oversættelser til tysk er ofte blevet kritiseret, især af verdensberømte hits. Men det er generelt svært at møde alle seeres smag. Den 9. april vil der være den næste udgave af “Giovanni Zarrella Show”. Lad os se, om de tager kritikken til sig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse