Giovanni Zarrella: Sådan lærte han tysk sammen med sin kone

Foto: Telamo.de

Sidste lørdag var der Schlagerherbst ved Rhinen. Her gav u.a. Bernhard Brink, Roberto Blanco, Sonia Liebing, Axel Fischer og mange andre deres sange til de bedste. Også i “Festen” var Giovanni Zarrella med. Schlager.de mødte ham efter hans optræden til en eksklusiv samtale.

På dit nuværende album “La Vita E Bella” har du valgt sange af kendte kolleger og derefter fortolket dem på italiensk. Har du et personligt forhold til hver titel?

Ja, absolut! Et godt eksempel er “So bist Du” af Peter Maffay. Med sangen lærte min kone Jana Ina og jeg faktisk det tyske sprog under lange køreture. Hun havde det ikke så god tysk i starten og men lærte derefter at se talkshows. Med hjælp fra hinanden plejede vi begge at træne denne sang under kørslen. Derfor var det vigtigt for mig at have denne titel som duet på mit album. Men de andre sange har altid ledsaget mig, fordi de for eksempel blev spillet af min far i restauranten. Han var en stor fan af Roland Kaiser og blev meget inspireret af hans musik.

Ville du nogensinde have forventet, at dit album blev modtaget så godt af dine fans?

Nej, absolut ikke! Jeg skulle virkelig lyve, hvis jeg sagde, at jeg så det hele komme. Vi kørte 30-40 tusind kilometer gennem nationen i de sidste måneder, og den eneste, der forudså dette, er min konstante ledsager og virkelig meget nære ven Stefano. Vi var ikke pessimistiske, men snarere realistiske. Så måske var vores ønske at lande i top 20. Det faktum, at dette arbejde går direkte i top 10 og forbliver i top 10 i uger og i øjeblikket er endda i top 20, påvirker mig virkelig! Min producent Christian Geller var overbevist om projektet lige fra starten. Men du tror ikke det. Jeg har altid spekuleret på, hvorfor jeg nogensinde skulle være så heldig igen som Brosis. Alt dette gør mig i øjeblikket bare glad og utrolig taknemmelig.

Du præsenterede sangen “Senza te” ved “Schlagerherbst” ved Rhinen sammen med Tim Wilhelm, frontmanden i Münchner Freiheit. Sangen handler om venskab. Hvor vigtigt er dette emne for dig?

Meget, meget vigtigt! De store værdier for mig er samhørighed, harmoni, venskab, tillid og støtte. Jeg har ikke engang så mange venner, men de, jeg regner som venner, kan tællesd på en hånd. Selvfølgelig kan de altid stole på mig. Jeg vil altid give en god følelse til folkene omkring mig. Det er virkelig vigtigt for mig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse