Giovanni Zarrella: Sådan besejrede jeg alkoholens djævel

Foto: (c) Boris Breuer

I dag kender vi Giovanni Zarella på 42 år, som en succesrig sanger, der endda får sit eget lørdag aften show til efteråret. Men Giovanni blev ikke altid forkælet af skæbnen. En nedgang i karrieren kastede ham ned i et bundløst hul for et par år siden. Et mareridt, som Giovanni aldrig vil opleve igen.

”Mine venner og jeg drak ofte indtil kl. 7 om morgenen i flere dage. Så gik jeg i seng, sov indtil den midt på aften, så jeg kunne gå i byen med det samme. Endnu en fest, mere alkohol” mindes han. Hvilken skræmmende tilståelse!

På det tidspunkt ønskede Giovanni frem for alt at glemme adskillelsen fra “Bro’Sis” i 2006. Bandet var opfyldelsen af ​​hans drøm: Fra pizzabager til kunstner, der kan leve af sin musik. Efter afslutningen kunne han ikke klare det faktum, at han pludselig ikke længere blev spurgt. Han følte sig som en fiasko.

På grund af beruselsen var hans forhold til modellen Jana Ina (44) ved at slutte. En nat eskalerede situationen: ”Jeg ramte brandalarmen på hotellet og skar tre fingre, selvom jeg havde en koncert næste dag og skulle lære Jana Inas forældre at kende. Meget pinligt! Endelig gav hun mig et valg. Enten stopper jeg, eller også er det forbi! “

Giovanni besluttede endelig at søge hjælp og modtog behandling. Han ville redde sin familie og sit liv. Med succes! Giovanni fandt tilbage på vejen til succes. Han ser derfor sit eget tv-show som en stor gave i dag. Et lykketræf, som han aldrig ville have opnået uden sin kone.

En ting forblev fra den alvorlige krise, ifølge Giovanni Zarrella: Den dag i dag er Giovanni bange for, at alt pludselig kunne være overstået efter en høj flyvning.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse