Giovanni Zarrella: Mamma Mia – Vi er en super-familie!

De holder altid sammen! For Giovanni Zarrella er la familia simpelthen det vigtigste –
Basta! Hun lægger kærligt armene omkring sin søn, krammer ham godt og giver ham et lille kys på kinden! Ja, Giovanni Zarrella (43) og Mama Clementina (67) er et hjerte og en sjæl! Men Giovanni kommer ikke bare godt ud af det sammen med sin mor, han tænker: Mamma Mia, vi er virkelig en fantastisk familie!

For næsten 50 år siden kom hans forældre uafhængigt af hinanden fra Italien til Tyskland, de mødtes i Hechingen – og Armor slog til. Giovanni husker stadig kærligt sine barndomsdage, og hvordan han, bror Stefano (30) og søster Maria (40) så på Papa Bruno, der drev pizzeriaet “Zollerstuben” på det tidspunkt. I weekenden, kort før midnat, kunne han godt lide at tage sin guitar frem og synge “Amore per semper” eller “Piu bella cosa” til sine faste gæster.

Inspireret af sin far gik Giovanni ind i musikbranchen. I dag har han grundlagt sin egen familia sammen med sin kone Jana Ina (44), som forresten er brasiliansk, de har to børn. ”Typisk italiensk for os er, at et dusin mennesker kommer for at spise hele tiden, og det er den mest normale ting i verden. Og kommer nogen uden en invitation? Intet problem – hvor 11 spiser, vil 12 være fyldte, ”griner 43-åringen. Vidunderligt sympatisk, disse Zarrellas!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse