Giovanni Zarrella & Jana Ina med en ny tilføjelse til familien – og så trillede tårerne

Giv agt – lommetørklædealarm! Zarrella-familien har fået en ny tilføjelse! Jana Ina har opfyldt et længe næret ønske og adopteret endnu en hund. I en video på Instagram tager hun fansene med sig, og det er så hjerteskærende, at selv vi måtte fælde et par tårer af følelser…

Den seneste Instragram-video viser Jana Ina Zarrella modtage den lille hund og blive rørt til tårer af glæde. Med adoptionen er hendes firbenede familie nu komplet. Hun kan give en lille firbenet ven et kærligt hjem. Men nok om det. Se den fulde video her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af JANA INA ZARRELLA (@janainazarrella)

47-årige Jana Ina Zarrella, som allerede har adopteret hunden Cici fra Ungarn, kunne ikke være mere lykkelig. Hendes følgere på Instagram glæder sig med hende og kommenterer fuld af støtte og kærlighed. En bruger skriver: “Tusind hjerter til dig og for det faktum, at dine handlinger og publikationer helt sikkert vil gøre mange flere mennesker opmærksomme på dyrevelfærd.” En anden siger: “Jeg græd også lige af glæde. Velkommen Mia, du har den mest vidunderlige familie nogensinde.”

Jana Ina Zarrella er dyrerettighedsaktivist med hjerte og sjæl

Jana Ina Zarrella har været aktivt involveret i dyrevelfærd i årevis. Sammen med Fressnapf-initiativet “Tierisch engagiert” er hun involveret i hjælpekampagner til dyreinternater i Ukraine. I et interview med “Stern” understregede moren til to: “Konsekvenserne af krig påvirker både mennesker og dyr. Der er så mange dyr rundt om i verden, som lever under forfærdelige forhold og har akut brug for et hjem. Jeg er stolt over at kunne forandre og gøre en forskel med min hjælp.” Jana Ina Zarrella er en sand rollemodel for dyrevelfærd og medfølelse og viser, at alle kan gøre noget for at forbedre dyrenes liv. Tommelfingeren op!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse