Giovanni Zarrella: Hemmeligt topmøde med kolleger i Köln

I weekenden mødtes Giovanni Zarrella, Thomas Gottschalk og Guido Cantz på en restaurant i Köln. Alle sammen med deres koner og alle sammen privat. Gad vide, hvad de havde at tale om?

Det var, hvad der skete søndag aften: De store tv-entertainere mødtes på stjernerestauranten “Maximilian Lorenz” i Köln: Thomas Gottschalk, hans livspartner Karina Mroß, Giovanni Zarrella, hans kone Jana Ina, samt Guido Cantz og hans kone Kerstin Ricker mødtes til en fælles middag. Gæsterne blev bragt til restauranten nær Kölns domkirke via en bagindgang gennem et parkeringshus, rapporterer “BILD”. Normalt er restauranten lukket om søndagen, men til denne særlige lejlighed gjorde Michelin-kokken Maximilian Lorenz en undtagelse og tog personligt imod de kendte i parkeringskælderen. Thomas Gottschalk delte et billede af aftenen på Instagram og skrev: “Zarrella kan ikke kun lave pizza og pasta, Guido Cantz forstår også min morskab. Vi er alle ‘Brothers in Arms’. Skål for ‘den næste generation'”.

Det ser ud til, at tv-værterne og deres partnere havde en masse sjov og godt humør på mødet. Det er interessant at bemærke, at Giovanni Zarrella allerede har fået erfaring som ekstern vært på det legendariske ZDF-show “Wetten, dass…”, og Guido Cantz har været vært på kult-showet “Verstehen Sie Spaß?”. Thomas Gottschalk vil være vært på “Wetten, dass…?” for allersidste gang i november, og den store finale vil finde sted live i messehallerne i Offenburg. Vil alle mødes der igen? Det vides ikke, men vi indrømmer, at vi gerne ville have været mus den aften…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse